Iarna dă peste cap programul LN de handbal feminin

CSU Neptun și-a amânat meciul cu CSM București

390
Datorită condițiilor meteo nefavorabile și având în vedere atenționările de cod galben făcute de către autorități, conducerea clubului CSU Neptun Constanța a solicitat Federației Române de Handbal amânarea meciului de la București, cu CSM, programat sâmbătă, de la ora 12.30, în Sala Giulești, în cadrul primei etape a returului Ligii Naționale de handbal feminin.
"Ne-am fi dorit să jucăm, dar nu puteam risca siguranța jucătoarelor, mai ales că atenționarea meteo este valabilă până duminică și riscam să rămânem înzăpeziți pe drum", a declarat, pentru site-ul oficial al clubului, antrenorul Florentin Pera.
Solicitarea grupării constănțene a fost acceptată de federație, urmând ca meciul să fie reprogramat de îndată ce vremea va permite deplasarea echipei de la malul mării.
"Dacă prognoza meteo se păstrează, luni ar trebui să fie posibilă deplasarea către București, iar marți am putea juca. Evident, federația va discuta și cu cei din conducerea clubului bucureștean și se va ajunge la un acord convenabil pentru toată lumea", a declarat directorul executiv al Neptunului, Paul Alexe.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.3571 secunde