Andreea Ogrăzeanu, aur la Grand Prix-ul indoor

Noua "săgeată" a Farului

679
Noua
Atleta Andreea Ogrăzeanu, de la CS Farul Constanța, a câștigat, vineri, medalia de aur în proba de 60 m din cadrul etapei a doua a Grand Prix-ului indoor, competiție găzduită de Complexul Național "Lia Manoliu" din București.
Constănțeanca a încheiat cursa cu timpul de 7 secunde, 61 sutimi, iar la final a declarat că își dorește să-și corecteze recordul național la Jocurile Olimpice de la Londra 2012.
"Principalul meu obiectiv pentru acest an îl reprezintă Jocurile Olimpice de la Lon-dra, unde am baremul îndepli-nit și unde sper să reușesc un record național. Dar vreau să obțin și calificarea la Mondialele de sală de la Istanbul, din martie, pentru a fi mereu în priză pentru cea mai mare competiție a anului", a spus sportiva de la CS Farul.
"Andreea se află în grafic, se încadrează în ceea ce ne-am propus, un progres constant și sigur până la momen-tele de vârf ale sezonului", a declarat antrenoarea Cristina Manea.
Alți doi atleți de la CS Farul au cucerit medalii - ambele de bronz - în ziua întâi a competiției: Iulian Geambazu, la 400 m (cu timpul de 49 secunde, 52 sutimi), și Cristi Boboc, la triplusalt, cu un rezultat de 15,22 m.
Sâmbătă, în ziua a doua, capul de afiș este reprezentat de proba feminină de 60 m garduri, în care Angela Moroșanu este în luptă directă cu Viorica Țigău, cea care a dominat în ultimii ani cursele "gardistelor" pe distanțe scurte.
Etapa a doua a Grand Prix-ului atletic indoor este marcată de vremea nefavorabilă, care a făcut dificilă sau chiar imposibilă deplasarea unora dintre concurenți.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.7593 secunde