România, învinsă de Polonia în Fed Cup

Simona Halep, de la extaz la agonie

371
Simona Halep, de la extaz la agonie - tenis-1328296683.jpg
Vineri, constănțeanca Simona Halep a avut un început de zi cum nu se poate mai bun. Jucătoarea de tenis de la CS Mamaia Idu / LPS "Nicolae Rotaru" CSS a câștigat, cu scorul de 7-6 (7), 6-4, partida cu Urszula Radwanska, disputată în cadrul întâlnirii România - Polonia, din grupa D a Zonei Euro-Africane I a Cupei Federațiilor.
Astfel, echipa României conduce cu 1-0 la general și mai avea nevoie de un singur punct pentru a se clasa pe primul loc în grupă, ceea ce i-ar fi permis să se mențină în lupta pentru calificarea în Grupa Mondială II.
Din păcate, Fortuna nu a mai surâs tricolorelor. Mai întâi, Irina Begu a fost învinsă, scor 1-6, 3-6, de Agnieszka Radwanska, apoi perechea S. Halep / I. Begu a cedat, în trei seturi, 6-4, 0-6, 0-6, în fața surorilor Radwanska.
Așadar, la general, Polonia s-a impus cu scorul de 2-1, iar România, care a terminat grupa pe poziția secundă, rămâne în continuare în Zona Euro-Africană I a competiției.
Polonia, ocupanta primului loc în Grupa D, înfruntă, sâmbătă, echipa Suediei, miza fiind calificarea în barajul de promovare în Grupa Mondială II.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Sâmbătă, 04 Februarie 2012
Stire din Sport : Noua "săgeată" a Farului
Sâmbătă, 04 Februarie 2012
Stire din Sport : FC Farul a renunțat la Dumitru Copil
Pagina a fost generata in 1.5883 secunde