CSU Neptun, victorie categorică în Sala Sporturilor din Constanța

218
CSU Neptun, victorie categorică în Sala Sporturilor din Constanța - csuneptun-1579469811.jpg

Articole de la același autor

În etapa a 16-a din Divizia A la handbal feminin, Seria B, echipa CSU Neptun Constanța a învins fără probleme ocupanta ultimului loc din clasament, ACS Spartac UNEFS București. 


Partida disputată sâmbătă, în Sala Sporturilor din Constanța, s-a încheiat cu victoria handbalistelor pregătite de Ion Ivan și Lăcrămioara Ilie, scor 35-16, la pauză 14-8.


Golurile echipei de la țărmul mării au fost înscrise de Ana Maria Gîjulete 8, Andreea Ciucanu 6, Bianca Căldare 5, Denisa Bari 4, Dana Matei 4, Maria Ilie 3, Ana Oprică 2, Narcisa Verde 1, Georgiana Negoiță 1 și Mihaela Stănciulescu 1.


CSU Neptun Constanța se află pe primul loc în clasament, cu 37 de puncte, urmată de CSU Știința București, cu 34 de puncte.
În etapa viitoare, CSU Neptun va evolua în deplasare, sâmbătă, 25 ianuarie, urmând să întâlnească pe HC Dinamo București.
Fetele de la malul mării au demonstrat odată cu această victorie că au trecut peste meciul pierdut în Cupa României cu CSU Cluj-Napoca și luptă în continuare pentru promovarea în Liga Florilor.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.3787 secunde