CSU Phoenix Simona Halep a cedat prima întâlnire cu CSM Satu Mare în Liga Naţională de Baschet Feminin

111
CSU Phoenix Simona Halep a cedat prima întâlnire cu CSM Satu Mare în Liga Naţională de Baschet Feminin - baschetfete-1650459727.jpg

Articole de la același autor

Echipa feminină de baschet CSU Phoenix Simona Halep Constanţa a început duelul pentru obţinerea medaliilor de bronz în Liga Naţională de Baschet Feminin.


Constănţencele se luptă pentru locul al treilea cu CSM Satu Mare, iar învingătoarea se va decide prin sistemul „cel mai bun din trei partide“.


Primul meci a avut loc marţi la Satu Mare, iar cele două echipe au mers aproape cap la cap până la încheierea primului sfert.

După primele 10 minute tabela arăta 24-23 pentru CSM Satu Mare, care în sfertul al doilea a menţinut acelaşi ritm de joc şi s-a impus cu 14-13.


După pauza mare, sătmărencele au călcat acceleraţia şi au câştigat sfertul al treilea cu 17-5, urmând să cedeze în ultimul sfert cu 10-11.


La final, tabela a arătat 65-52 pentru CSM Satu Mare, care a făcut un prim pas spre cucerirea medaliilor de bronz. Următorul meci se va juca la Constanţa, pe 22 aprilie, cu începere de la ora 18.00.



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.3596 secunde