Cu aceleași culori pe drapel, oina - promovată în Venezuela!

196
Cu aceleași culori pe drapel, oina - promovată în Venezuela! - oina-1562272001.jpg

Articole de la același autor

Oaspeți de peste mări și țări, la sediul Federației Române de Oină. Excelența Sa Alfredo Alfonso Torrealba, ambasadorul Venezuelei în România, a venit la Constanța special pentru a avea o întâlnire cu președintele federației, în vederea prezentării modului în care dorește să se implice ambasada pe care o reprezintă în activitățile de promovare a oinei. 


Pe parcursul vizitei, Excelența Sa Alfredo Alfonso Torrealba, ambasadorul Venezuelei în România, a precizat că apreciază cultura țării noastre și ar dori să ajute acest sport, atât în cadrul activităților din România, cât și promovarea sa în Venezuela. 
"Referitor la implicarea în România, ambasadorul vrea să susțină financiar o activitate de promovare a oinei, urmând să decidă dacă una dintre competițiile federației sau o competiție proprie. În același timp, a cerut materiale promoționale în limba spaniolă pentru a promova oina în Venezuela, unde se practică un sport asemănător. 


Pe parcursul întâlnirii, au fost prezentate diferite sporturi tradiționale care se practică în cele două țări, unele dintre acestea fiind foarte asemănătoare. Și tot ca un element de legătură, am considerat împreună ca fiind un semn bun pentru o viitoare colaborare existența acelorași culori pe drapelul național. 


În perioada imediat următoare, va avea loc o nouă întâlnire la București, pentru a se stabili concret când vor avea loc activitățile", a declarat președintele Federației Române de Oină, constănțeanul Nicolae Dobre. 


XXX 
Luna iulie este luna oinei la Constanța, orașul de la malul mării urmând a găzdui nu mai puțin de șapte competiții luna aceasta: Cupa României seniori masculin, Campionatul Național de seniori plajă masculin, Campionatul Național de juniori I - U18 masculin, Campionatul Național de juniori II - U16 masculin, Campionatul Național de juniori III - U14 masculin, Campionatul Național de juniori I pe plajă - U18 masculin, Campionatul Național de juniori II pe plajă - U16 masculin. 


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.3285 secunde