FEFS Constanța, locul trei la Campionatul Universitar de Oină

620
FEFS Constanța, locul trei la Campionatul Universitar de Oină - fefs-1555432235.jpg

Articole de la același autor

Facultatea de Educație Fizică și Sport din cadrul Universității "Ovidius" Constanța s-a clasat pe locul trei la Campionatul Universitar de Oină, disputat, zilele trecute, la Bacău. Competiția a fost organizată de către Federația Sportului Școlar și Universitar, în colaborare cu Facultatea de Științe ale Mișcării și Sănătății Bacău, Federația Română de Oină și DJST Bacău.

Pe prima poziție a încheiat Universitatea Tehnică din Cluj Napoca, cu 12 puncte, urmată de Universitatea Politehnică din București - 8 puncte (punctaveraj +3) și FEFS Constanța - 8 puncte (punctaveraj 0). Ultimele două locuri au fost ocupate de Facultatea de Științe ale Mișcării Sportului și Sănătății Bacău - 8 puncte (punctaveraj -1) și ASE București - 4 puncte.

Toate echipele prezente au vrut să marcheze cum se cuvine acest moment istoric, și anume reluarea competiției după 40 de ani de pauză. Deși majoritatea jucătorilor au fost începători, ardoarea cu care au evoluat a condus la derularea unor meciuri extrem de frumoase, apreciate de cei prezenți.

"Felicităm organizatorii acestei competiții, precum și toți sportivii care au arătat că oina este un sport extrem de frumos, care te cucerește imediat dacă ai curajul să îl încerci. A fost o competiție reușită. Încet, dar sigur facem pașii necesari pentru a reda oinei strălucirea de altădată. Avem de muncă, dar sigur vom reuși", a declarat președintele FR de Oină, constănțeanul Nicolae Dobre. 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.3002 secunde