Cinci sportivi din Eforie, pe podiumul Naționalelor de karate tradițional

296
Cinci sportivi din Eforie, pe podiumul Naționalelor de karate tradițional - cinci-1555432270.jpg

Articole de la același autor

În perioada 12-14 aprilie, la Iași, a avut loc finala Campionatului Național de Karate Tradițional pentru copii, ajuns la ediția a XXVlll-a, în concomitent cu Cupa Regelui, ediția a IV-a.

În total, au fost prezenți peste 400 de sportivi legitimați la 44 de cluburi sportive din întreaga țară. De la CS Karate Tradițional Eforie, au participat, în coordonarea sensei-ului Niculae Dumitrescu, șase sportivi, ce au reușit să cucerească opt medalii: Vladimir Dumitrache (copii IV) - locul l la kumite individual și locul ll la kata individual: Elie Berechet (copii ll) - locul ll la kumite individual și locul ll la kata echipe; Diana Munteanu (copii l) - locul ll la kumite individual; Răzvan Tudor (copii l) - locul lll la kata individual și locul ll la kata echipe; Ștefan Patrichi (copii l) - locul ll la kata echipe.

În urma acestor rezultate, cei cinci sportivi s-au calificat la Campionatul Mondial de Karate Tradițional Shotokan-Fudokan, care va avea loc la Sindelfinger (Germania), în perioada 1-3 noiembrie 2019. 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 3.5283 secunde