Gemenele Livia și Andreea Cotoban, campioane mondiale la karate

2783
Gemenele Livia și Andreea Cotoban, campioane mondiale la karate - gemenele-1524670727.jpg

Articole de la același autor

Sportivii de la CS Farul Constanța s-au întors cu tolba plină de medalii de la Campionatul Mondial de karate Shotokan (WSF), ce a avut loc, zilele trecute, la Istanbul. Au luat parte la întreceri peste 1.300 de sportivi din 34 de țări. 


La seniori, gemenele Livia și Andreea Cotoban au atras, din nou, toate privirile și admirația. Livia a reușit să câștige două medalii de aur, la kumite shobbu ippon și kumite WKF (categoria -68 kg), una de argint la kata individual și un loc 5 la Open shobu sanbon. Sora sa, Andreea, nu s-a lăsat mai prejos: două medalii de aur, la kumite shobu ippon și kumite WKF (cat. - 68 kg), plus un argint la Open shobu sanbon. 


Sportiva Andreea Costandache a terminat pe locul trei la Open shobu sanbon și pe 5 la kumite shobu ippon (cat. -55 kg). De asemenea, la kata echipe (Livia Cotoban, Andreea Cotoban și Andreea Costandache), CS Farul a cucerit medalia de bronz, iar la kumite, o echipă ce le-a avut în componență pe cele două surori Cotoban a câștigat medalia de aur. 


La juniori, Daniel Vasile a cucerit argintul la kata individual, bronzul la kumite shobu ippon (cat. -76 kg) și s-a clasat pe locul 5 la Open shobu sanbon. 


Întreg lotul de sportivi ai CS Farul este pregătit de antrenorii Valerian Mușat și Valerian Mușat junior.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.5188 secunde