Cu cine vrea RCJ Constanța să câștige campionatul

545
4
Ieri, în cadrul unei conferințe de presă, a fost prezentat lotul RCJ Constanța pentru ediția 2013 a SuperLigii la rugby. Alături de namibieni, jucători din Republica Moldova și din București, regăsim și un nucleu de jucători de la Constanța. 

Iată lotul complet al RCJ: Florin Gorun, Cristian Cornei, Victor Leon, George Cârstea, Ionel Dumitrescu, Florin Sasu, Igor Orghianu, Cătălin Pastramă, George Mătasă - linia I; Cristian Munteanu (cpt.), Onal Agiacai, Cosmin Rațiu, Andrei Mahu, Cristian Ogea, Marius Antonescu - linia a II-a; Valentin Mototolea, Nicolae Ion, Adrian Ion, Van Neel Renaud, Victor Roderigue, Cristian Mușat - linia a III-a ; Tudorel Bratu, Samuel Laqai - mijlocași la grămadă; Eugen Ion, Eugene Jantijes, Darryl De la Harpe, Sergio De la Harpe, Andrei Ilie, Constantin Gheară, Adrian Apostol, Ionuț Puișoru, Marian Pîrvu, Ovidiu Tinca, Gregory Stein - trei-sferturi; Mircea Paraschiv - antrenor principal, Dan Badea - antrenor secund. 

În acest an, RCJ va avea un buget de aproximativ 3 milioane și jumătate de lei. În plus, conducătorii grupării de pe litoral și-au exprimat dorința de a ataca titlul și spun că, anul acesta, formațiile de juniori din județ vor primi sprijin pentru a se forma o pepinieră lărgită pentru viitor. 

"Ne-am propus, în mod obligatoriu, să ne calificăm în play-off și, de ce nu, să jucăm finala. Lotul de jucători, 34 la număr, ne dă speranțe pentru acest campionat. Din acest an, vom încerca să susținem absolut toate echipele de copii și tineret pe care le avem în județ, astfel, la rândul lor, toate acestea să poată să producă jucători pentru echipa fanion RCJ Constanța", a declarat președintele RCJ, C. Dragomir. 

Prezentă la eveniment, Elena Frîncu, membră în Biroul Federal al FRR, și-a exprimat de asemenea susținerea pentru cei de la RCJ. 

"Este un moment de reconstrucție organizatorică și tehnică a rugby-ului constănțean. Am ajuns la concluzia că numai în baza unor reguli și principii, cu suflet, poți face performanță în lumea sportivă", a spus Frîncu. 

RCJ Constanța va întâlni pe CSM București, duminică, de la ora 11.00, pe stadionul "Mihai Naca", în prima etapă a noului sezon din SuperLiga Națională. 

Comentează știrea

...
22 martie 2013
...

bani multi, rezultate nexam...bine ca a venit si nuti sa mulga si ea neste bani din sacul fara fund...

Toma
22 martie 2013
Traian

"sa facem sport cu frincu si altii"... din seria manifestarilor glorioase..Uraaaaa, uraaaaaaaaaa, uraaaaaaaaa noastra si mandria cristinel si lacomia! Uraaaaaaa uraaaaaaaa uraaaaaa noastra si mandria cristinel si prostia. Sunteti praf ... da i bine ca gasiti atatia bani ca sa acoperiti jegul. bravo pentru inmiresmarea sportului constantean cu mumiile responsabile de rarefierea aerului !

Farul for Ever
22 martie 2013
ptr primii 3 idioti de mai sus (si altii ca ei)

Rugby-ul a fost, este si va fi intotdeauna sportul-rege al Constantei. Titlurile aduse orasului de Oamenii adevarati care au facut parte din generatiile trecute de rugbyisti au pus Constanta pe harta sportiva a Romaniei. Dar, ca in orice sport, exista perioade mai bune si altele mai putin bune. In loc sa bateti campii, mai bine ati veni la meciuri si ati incuraja echipa. Dar se pare ca suporterii adevarati au ramas destul de putini, din pacate. Se inmultesc in schimb dobitocii, tot din pacate...

74-75
22 martie 2013
ptr nr 4

Tu crezi ca aia 3 i-au prins pe Celea, Dumitru, Daraban sau Bucos jucand? Sa vada si ei ce inseamna barbati si rugby adevarat? Sa inteleag ce a insemnat rugby-ul pentru orasul asta...

Răspuns la: ptr primii 3 idioti de mai sus (si altii ca ei)
Adăugat de : Farul for Ever, 22 martie 2013
Rugby-ul a fost, este si va fi intotdeauna sportul-rege al Constantei. Titlurile aduse orasului de Oamenii adevarati care au facut parte din...

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.4138 secunde