Aseară, la Constanța, FC Farul - Pandurii Tg. Jiu 1-2 (1-1)

Cu un picior în groapă

806

Articole de la același autor

Farul este pe marginea prăpastiei, după ce a pierdut, aseară, la Constanța, cu 1-2, meciul cu Pandurii Tg. Jiu, o altă echipă cu care se luptă pentru evitarea retrogradării. "Rechinii" au ajuns la -16 la "adevăr" și au coborât pe poziția a 15-a, retrogradantă, în locul gorjenilor.

Cu un atac bont, Farul nu reușește să câștige pe teren propriu.
De la reluarea campionatului, a zbârcit-o (egaluri) cu Gloria Buzău și cu Poli Iași, iar aseară nu a mai scos nici măcar un punct, pierzând în fața unei alte rivale la evitarea matineului, Pandurii, însă după alte probleme de arbitraj.
La pauză, a fost 1-1, golurile marcându-se la interval de un minut. Întâi au punctat oaspeții, în minutul 16, prin Alexandru Pițurcă (cap din careu, după centrarea lui Ilie Iordache), Farul egalând (min. 17) după o altă lovitură de cap (Marius Nae), la centrarea lui Maxim.
O repriză în care apărarea Pandurilor a părut vulnerabilă, mai ales la acțiunile rapide, din prima, la devieri și pe lansările în adâncime. Chico și Nanu, vârfurile Farului, nu s-au descurcat însă, dezamăgind iarăși. Primul, deși a avut un gol anulat, la 0-0, nu și-a creat deloc ocazii, în vreme ce Nanu s-a mai zbătut, dar fără eficiență, iar după situația din minutul 39, în care a scăpat spre poartă, dar a întârziat, iar ocazia s-a stins, a intrat definitiv în gura spectatorilor și nu i-a mai ieșit nimic.
Arțăgoși, Pandurii au hărțuit în dese rânduri apărarea Farului, fiind momente în care s-a jucat pe contre, cu garda jos. Farul a mai avut o bară (Barbu - min. 31) și un șut al lui Gaston (min. 44), iar oaspeții au replicat prin Djapka (min. 45).
După pauză, Farul nu a mai reușit nimic, iar oaspeții au dat lovitura, înscriind din penalty (min. 80 - I. Iordache), după ce arbitrul Serea a dat fault la contactul dintre Vlas și A. Rus, fază îndelung contestată de Farul. În minutul 69, Vlas avusese o intervenție bună la șutul excelentului Djapka. Pe final, "rechinii" i-au asediat pe oaspeți, cu o groază de mingi aruncate în careu, dar situațiile lui Ben Teekloh (min. 86) și Maxim (min. 90+1) au fost prea subțiri pentru a mai repara ceva.

FC Farul (antrenor, Ion Marin): Vlas - Băcilă, Barbu, Șchiopu (cpt.), Maxim - M. Nae, Pătrașcu (min. 46, Ben Teekloh), Voiculeț, Gaston (min. 82, M. Soare) - Chico, E. Nanu (min. 66, Gosic)

Pandurii (antrenor, Eugen Neagoe): Mingote - Popete, A. Rus, Chibulcutean, Djapka - D. Orac (min. 63, Stromajer), Vancea (min. 46, Ad. Popescu), A. Păcurar (cpt.) (min. 72, Ad. Rusu), Fl. Stângă, I. Iordache - A. Pițurcă

Cartonașe galbene: Fl. Stângă (min. 54), Mingote (min. 83)

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 2.0909 secunde