Cupa Presei la tenis de masă

Cuget Liber, semifinală "în familie"

474
În premieră, ziarul Cuget Liber are doi reprezentanți - Robert Bak și Sorin Mihalache - adversari direcți în semifinalele Cupei Presei la tenis de masă, competiție ajunsă la ediția cu numărul 9, găzduită de Complexul Cleopatra din Mamaia.
Cei doi jucători se vor înfrunta pentru un loc în marea finală, după ce au avut rezultate foarte bune în partidele din grupe.
Repartizat în Grupa A, Robert a câștigat patru partide - 2-0 cu Dragoș Drăghiță, 2-0 cu Romulus Țica (ambii Neptun TV), 2-0 cu Cătălin Donose (Radio Constanța) și 2-0 cu Mihai Ciobanu (Adevărul) - dar a cedat (1-2) în fața lui Adrian Lungu (Telegraf), înfrângere care l-a coborât pe poziția secundă în grupă.
În Grupa B, Sorin a înregistrat patru victorii consecutive - 2-0 cu Ionuț Coman, 2-0 cu Sorin Teodoreanu (ambii Telegraf), 2-0 cu Ciprian Vieru (Neptun TV), 2-0 cu Paul Alexe (free-lancer) -, pentru ca, în meciul cinci, unul "plin de socoteli", să piardă, 1-2, în fața lui Marian Cosor (Radio Constanța). Cu toate acestea, jurnalistul de la Cuget Liber a terminat pe prima poziție Grupa B.
Așadar, "țintarul" semifinalelor este următorul: Robert Bak - Sorin Mihalache și Adrian Lungu - Paul Alexe. Aceste jocuri, plus finalele vor avea loc mâine, urmate fiind de festivitatea de premiere.
Până atunci, astăzi, cu începere de la ora 11.30, se desfășoară partidele din proba de dublu, în care echipa Cuget Liber, Robert / Sorin, este principală favorită la trofeu.
"Astăzi (n.r. - ieri), au fost meciuri foarte grele în grupă, adversarii fiind de valori sensibil egale. Turneul este unul foarte puternic, dar ne-am pregătit corespunzător și sperăm să câștigăm trei medalii, cât mai strălucitoare", a declarat Sorin Mihalache.
Cupa Presei la tenis de masă este organizată de Asociația Jurnaliștilor de Sport din Constanța, în colaborare cu Direcția Județeană pentru Sport și Tineret Constanța. Parteneri: Loteria Română, Lake View Center, World Vision Constanța.
Redacția SPORT

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.3954 secunde