Cupa Presei la tenis de masă, ediția a opta

Dublul "Cuget Liber", Robert Bak și Sorin Mihalache, medaliat cu argint

4021
Dublul
Echipa ziarului "Cuget Liber" a câștigat, ieri, medalia de argint în proba de dublu din cadrul Cupei Presei la tenis de masă, competiție care se desfășoară, în aceste zile, la Complexul Cleopatra din Mamaia.
După ce s-au situat în vecinătatea podiumului în întrecerea de simplu, Sorin Mihalache (locul V la simplu) și Robert Bak (locul VI la simplu) au apăsat accelerația, pentru
a-și apăra titlul de campioni cucerit anul trecut.
În primul meci, "Cuget Liber" a spulberat, scor 3-0, cuplul Ionuț Coman (Telegraf) / Alexandru Papuc (TV Neptun). Cotați cu statut de outsideri, adversarii au visat frumos în primul set, când au condus cu 10-6, dar n-au mai putut face punctul câștigător, s-au văzut egalați și au pierdut la avantaje. În seturile doi și trei, nu s-a mai pus problema învingătorilor.
A urmat partida cu băieții de la Radio Constanța, Cătălin Donose și Gabriel Afuz. Și ei s-au străduit, din toate puterile, să-i încurce pe campionii en-titre, dar, chiar dacă s-au bucurat de punctele norocoase, cu fileul sau pe tușă, n-au putut evita dezastrul: 3-0 pentru "Cuget Liber.
Seria succeselor spectaculoase a continuat în întâlnirea cu Adrian Lungu și Sorin Teodoreanu. Jurnaliștii de la Telegraf s-au impus în setul întâi, la avantaje, însă nici moralul ridicat, nici galeria nu i-au salvat. Sorin Mihalache și Robert Bak au preluat inițiativa, s-au concentrat mult mai bine în momentele decisive, s-au apărat ca la carte și au atacat devastator atunci când a fost cazul. Soarta partidei s-a întors, 3-1 pentru "Cuget Liber".
Cu argintul arvunit, campionii en-titre au abordat relaxați finala, în care adversari au fost Viorel Chiurtu și Mihai Ionescu (Mangalia). Mult mai pregătiți și cu statut de semi-profesioniști, jucătorii din sudul litoralului au câștigat cu 3-0, însă replica lui Sorin și Robert a fost destul de viguroasă, ei conducând în debutul fiecărui set.
Așadar, titlul de campioană la dublu masculin merge la Mangalia. "Cuget Liber " își adjudecă argintul, iar Radio Constanța se mulțumește cu bronzul.
Astăzi, se vor juca semifinalele (A. Lungu - G. Afuz, V. Chiurtu - M. Ionescu) și finalele de simplu masculin, după care va urma festivitatea de premiere.
Ajunsă la ediția cu numărul opt, Cupa Presei la tenis de masă este organizată de Radio Constanța, DSJ Constanța, alături de Fruvimed Medgidia, World Vision, Complexul Cleopatra și partenerii lor.
Redacția Sport

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.4199 secunde