Cum îi va premia Matei pe jucătorii de la Săgeata dacă bat echipa lui Hagi

488
Cum îi va premia Matei pe jucătorii de la Săgeata dacă bat echipa lui Hagi - nicolaemateiprimarienavodari4-1321270997.jpg
Primarul orașului Năvodari, Nicolae Matei, a declarat că vor urma premieri substanțiale pentru jucătorii de la Săgeata Năvodari, dacă echipa va termina pe un loc promovabil și va învinge echipa lui Gheorghe Hagi, Viitorul Constanța.

"Dacă vom bate și echipa lui Hagi și dacă terminăm pe un loc promovabil, în decembrie voi iniția o hotărâre privind alocarea sumei de 1 miliard de lei vechi, pentru premierea echipei, asta în afară de angajamentele anterioare", a spus Nicolae Matei. Susținător înfocat al echipei, edilul declară că știe că jucătorii încă mai au de recuperat bani, însă pentru devotamentul lor la Săgeata Năvodari, merită să își primească și drepturile, dar și prime.

"Așa cum au existat manevre la alte echipe, așa cum acuză anumiți patroni, și la jucătorii de la Săgeata au existat încercări de cumpărare pentru trântirea unor meciuri. Dar echipa nu s-a vândut", a mai declarat primarul. 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.1716 secunde