Cum poate FC Farul să cucerească reduta lui Popa

1076
1
Cum poate FC Farul să cucerească reduta lui Popa - farulsnagov39-1322085074.jpg

FC Farul mai are de trecut un singur hop până la finalul turului. După remiza suspectă cu FC Snagov și înfrângerea usturătoare de la Mangalia, "marinarii" își doresc o victorie cu CSMS Iași și să încheie 2011 cu fruntea sus.

Cu doar un singur punct acumulat în ultimele două meciuri, FC Farul a coborât în clasament, până pe poziția a opta, iar următorul adversar al "marinarilor" este CSMS Iași, echipă care vine cu gânduri mari pe litoral.
La cârma formației moldave se află un tehnician cunoscut în lumea fotbalului românesc, Ionuț Popa, care știe să-și mobilizeze elevii (totul e însă să aibă ce mobiliza!), astfel încât misiunea fariștilor devine și mai complicată.
Antrenorul Farului, Marian Pană, a declarat, ieri, pentru "Cuget Liber", că așteaptă o altă atitudine din partea elevilor săi la meciul cu CSMS Iași. "Meciul de sâmbătă este unul important pentru noi. Avem nevoie de cele trei puncte, dar pentru aceasta jucătorii trebuie să-și schimbe atitudinea", a afirmat tehnicianul.
Pană a menționat, totodată, că nu se gândește deocamdată la ceea ce se va întâmpla în iarnă, legat de anumite modificări în lot, precizând că acum este importantă doar victoria în confruntarea din week-end. "Eu am intenții bune, dar, bineînțeles, nu de-pinde numai de mine", s-a limitat să spună Pană.
Partida FC Farul - CSMS Iași se va desfășura sâmbătă, 26 noiembrie, de la ora 12.00, în cadrul etapei a XV-a a Ligii a II-a, Seria I.

În clasament, FC Farul ocupă locul opt, cu 19 puncte. De partea cealaltă, CSMS Iași se află pe poziția a șasea, cu 20 de puncte.
Așadar, o victorie a Farului ar genera "rocada" în topul seriei.
Ieri dimineață, fotbaliștii constănțeni au efectuat o nouă ședință de pregătire, la baza proprie din strada Primăverii, antrenorii încercând să sudeze relațiile de joc care nu au funcționat așa cum trebuia în deplasarea de la Mangalia.



Comentează știrea

constantean
24 noiembrie 2011
huuuu

nu stiu cine mai vrea sa vina la voi?????????

Articole pe aceeași temă

Joi, 24 Noiembrie 2011
Stire din Sport : "Suntem cu primele la zi!"
Pagina a fost generata in 0.33 secunde