Giani Nedelcu:

"Suntem cu primele la zi!"

884
9
Patronul clubului FC Farul, Giani Nedelcu, a declarat, ieri, pentru "Cuget Liber", că depune toate eforturile pentru ca lucrurile să decurgă așa cum trebuie la echipă.
"Din punct de vedere al banilor, ne descurcăm greu. Fac cât pot, cât am posibilitatea! Oricum, din câte știu eu, suntem singurul club cu primele la zi", a spus Nedelcu.
Patronul Farului nu a vrut, însă, să vorbească prea mult despre înfrângerea suferită în fața Callatisului Mangalia, considerând că este mai importantă partida următoare, cu CSMS Iași: "Ce să mai comentezi când iei bătaie cu
4-0? Asta este, mergem mai departe! Acum trebuie să ne concentrăm și să câștigăm meciul de sâmbătă, pentru a avea o iarnă mai liniștită".

Comentează știrea

toata constanta
24 noiembrie 2011
oare????

mincinosule!!!!!du-te si lasa ne,ne-am saturat de tine si de cloaca ta!!!!rusine nenorocitule !!!!

buzea
24 noiembrie 2011
minciuni

esti prost informat!!!! mincimosule si escrocule!!!!!!!!!

farul
24 noiembrie 2011
tigane

primtele matii de salarii nu zici nimic, saracii asta de la farul sunt lipiti vai de mama lor. cu astia jucati

niki
24 noiembrie 2011
farul

Primele sint platite la zi. Jucatorii sint platiti pe masura valorii si cit joaca. Corect, nu?

faristu
24 noiembrie 2011
numai criticati aiurea

alo...astia cu comentariile...dc vb fara sa stiti??? are dreptate ca sunt la zi primele...si aproape si salariile!!! asta din sursa sigura. am un prieten jucator la farul, e rezerva, a jucat putin in 3-4 meciuri...si el mi-a confirmat ca si-a primit primele la zi si salariul mai are pe ultima luna... deci...va dati seama daaca el ca rezerva si-a primit...ce sa mai spunem de titulari??? numai ca unii din titulari gen buzea, stanciou, sascau...etc...expre afirma in fata suporterilor ca nu siau primit banii...ca iei sunt zariti mai mereu de catre acestia pe la pacanele...si sa nui injure lumea pe ei cand farul ia bataie...zic ca nu siau primit banii si deaia nu merge echipa...si apoi suporterii il injura pe geani!!! asa il injuram si pe bosanceanu cand era...ca sa plece ca o sa vina altu si o sa facem o sa dregem...si omu 2 ani a stat sa dea clubu ca nul lua nimeni...si acm a venit geani...care din cate se pare face toate eforturile sa mentina farul pe linia de plutire...ca daca pleaca si el...nush daca mai existam! cu investita facuta de el...farul era in liga 1 de mult...dar au fost datorii foarte mari catre nimicurile alea de jucatori adusi de ion marin...gen rastovaci, chico, gosic...etc...cu sutele de mii de euro platiti pe rezilierea contractelor la aia...faru facea super achizitii de jucatori!

fcfc
24 noiembrie 2011
pt asta de mai sus

mai lasa`ne ma cu jegosu` ala de bosanceanu ,a plecat jegosu` asta a venit mizeria asta , cu giani asta ce pl m faci , sta de 3 ani si i`au plecat toti jucatorii, de ce oare pt ca le`a dat banii la zi nu ? asta n`are un chior in buzunar la ce mai tine echipa nu stiu sa o lase ca fac pariu` ca o sa vina cineva sa o tina

kaka
24 noiembrie 2011
pt nr 5

ba baiatule esti dus rau.esti prieten cu un jucator de la faru?pai afla de la mine ca si eu sunt.si baietii nu au mai luat salariile din august bai cap de pluta.

8. Comentariu marcat ca fiind necorespunzător

Acest comentariu contravine regulilor și condițiilor de utilizare a site-ului CugetLiber.ro. Conținutul lui poate fi inadecvat sau chiar ofensator pentru vizitatori. Daca ai luat la cunoștință avertismentul și dorești să citești acest comentariu pe propria răspundere click aici.

Erik
24 noiembrie 2011
Nu ma intereseaza.

Nu ma intereseaza ce zice Giani, Lica sau Pana, ma intereseaza ce vad, si ce vad nu-i de bine.Farul nu are ehipa nici de B dar de A,iar tu Giani, Lica sau Pana declarati ca luptati sa promovati, glume nesarate, pai dupa ce ati tras pe dreapta baza ehipei cei care au tinut echipa in spate, cu ce ati ramas cu niste nimicuri pe care cei ce vorbesc de victorii de promovare i-au adus etc... Acum echipa se antreneaza tot fara cei 3 (ma refer la Liviu, Ciobanu Posteuca si chiar Cernea care numai este)pentru o victorie cu Iasi.Pai fara ei nu aveti cum sa castigati, pentru ca echipa nu are nimic nu are portar nu are aparare atac are doi mijlocasi si atat.Terminati cu prostiile aducetii pe cei trei la echipa ca sa putem castiga sambata, altfel din primavara ne vom bate pentru a evita retrogadarea

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.3353 secunde