Spectacol pe terenurile de zgură de la TC Idu din Mamaia

Cupa CELCO la tenis este Masters Naţional de seniori din 2022

184

Articole de la același autor

Cupa CELCO la tenis de dublu masculin pentru veterani, ediţia a XIII-a, a doua ediţie în Federaţia Română de Tenis (FRT), vine cu o noutate pentru iubitorii sportului alb.


Anul acesta, Cupa CELCO este o competiţie de Masters Naţional de seniori 30+, de categoria 5, şi aduce jucătorilor puncte suplimentare în clasamentul FRT.


Cupa CELCO 2022 va avea loc, în perioada 8-11 septembrie, la Tenis Club Idu, din staţiunea Mamaia, pe terenurile de zgură. Categoriile de vârstă în care jucătorii vor disputa meciurile de dublu-masculin pentru premiile în valoare totală de 3.200 euro sunt: +35, +45, +55 şi +65.


„În spiritul implicării în domeniul social, cultural şi sportiv cu care grupul de firme CELCO a obişnuit deja comunitatea, se anunţă o nouă etapă în realizarea unui eveniment de nivel naţional, prin transformarea turneului de seniori CELCO într-un turneu de Masters Naţional cu un grad superior, la care vor participa tenismeni din toată ţara.


Turneul este realizat sub egida Federaţiei Române de Tenis, fiind înscris în calendar pentru luna septembrie şi la care vor participa câştigători ai turneelor anterioare, inclusiv ai Internaţionalului de veterani ai României, organizat la Mamaia, în luna august, precum şi cei mai buni jucători din judeţele Constanţa şi Tulcea.


Dotat cu premii importante, turneul va debuta în data de 8 septembrie şi se va încheia pe data de 11 septembrie, marcând astfel al 13-lea an în care grupul de firme CELCO îşi îndeplineşte această importantă menire, de a fi un promotor pe lângă spaţiul economic, al tradiţiei, culturii şi sportului românesc”, a declarat Andreea Rotund - specialist marketing CELCO.
Meciurile vor începe joi, 8 septembrie, iar finalele cupei şi festivitatea de premiere vor fi organizate, sâmbătă şi duminică, pe terenurile Clubului de Tenis Idu, din Mamaia.


Pentru detalii, vizitaţi pagina de Facebook a evenimentului: www.facebook.com/CupaCelcoFRT.


XXX


CELCO este unul dintre cei mai importanţi producători de zidărie BCA şi materiale de construcţie din România, iar de-a lungul anilor, responsabilitatea socială a devenit parte integrantă din activităţile companiei.


Foto: Facebook / Cupa CELCO - Tenis de câmp


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.4467 secunde