Cupa CELCO și-a desemnat câștigătorii ediției a IX-a

237
Cupa CELCO și-a desemnat câștigătorii ediției a IX-a - cupacelco-1497892135.jpg

Articole de la același autor

Pe terenurile de la Tenis Club Idu Mamaia, s-a desfășurat a IX-a ediție a Cupei CELCO la tenis de câmp pentru veterani. Cei 50 de jucători au luptat pentru premiile în valoare totală de 2.400 euro, în limitele categoriilor de vârstă 40+, 50+ și 60+. 


"Am început într-o joacă acest turneu, în 2009, între constănțeni, iar acum a căpătat o alură națională. Au venit jucători din București și Brașov la ediția de anul acesta, pentru a pune mâna pe premiile puse în joc și mă bucur foarte mult pentru acest lucru. Probabil că la anul vom avea și mai mulți participanți și sper la o ediție jubiliară și mai frumoasă. Am urmărit toate meciurile, iar cele din partea a doua au fost meciuri pline de suspans și dramatism. Doresc să-i felicit pe toți jucătorii, pentru că cel mai important lucru care ne unește este acest sport minunat care creează caractere", a declarat Dănuț Culețu, co-organizator al turneului din acest an. 


Iată câștigătorii ediției din acest an: +40 ani - 1. Dragoș Vasilescu/Gabriel Mirică, 2. Adrian Mihălcioiu/Marius Raicea, 3. Radu Chioreanu/Marius Petculescu; +50 ani - 1. Fănel Tudora/Seit Regep, 2. Ioan Kramer/Dorin Pipoș, 3. Liviu Iliescu/Claudiu Munteanu; +60 ani - 1. Ștefan Lungeanu/Dănuț Culețu, 2. Gelu Gheți/Ioan Stiop, 3. Gavril Iancu/Ioan Agachi.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.4403 secunde