Cupa Davis: România, cap de serie la tragerea la sorți în Grupa I Euro-Africană

488
Cupa Davis: România, cap de serie la tragerea la sorți în Grupa I Euro-Africană - cupadavis-1316514018.jpg
Echipa de Cupa Davis a României va fi cap de serie la tragerea la sorți a partidelor din cadrul Grupei I Euro-Africane, care va avea loc, mâine, la Bangkok, informează site-ul oficial al competiției.
Jucătorii români au ratat, la finalul săptămânii trecute, menținerea în Grupa Mondială, fiind învinși, pe teren propriu, cu scorul de 5-0, de formația Cehiei. Această înfrângere le-a provocat "tricolorilor", pe lângă retrogradarea în Grupa I Euro-Africană, o cădere de opt locuri în clasamentul Cupei Davis, până pe poziția 25. Cu toate acestea, România a prins ultimul dintre cele patru locuri rezervate favoriților și va sta în primul tur, evitând totodată o confruntare cu ceilalți trei capi de serie, Israel (locul 11), Africa de Sud (locul 21) și Belgia (locul 22).
Tenismenii români vor întâlni una dintre echipele Olandei (locul 27), Finlandei (locul 30), Slovaciei (locul 31), Sloveniei (locul 34), Portugaliei (locul 35), Danemarcei (locul 39) și Marii Britanii (locul 44). Partidele din Grupa I Euro-Africană vor avea loc în 2012, iar România a evoluat ultima dată în această fază a competiției în 2010.



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Luni, 19 Septembrie 2011
Stire din Sport : Rezultate din Cupa Davis
Pagina a fost generata in 0.6092 secunde