Cupa Shaolin Callatis la Kung-Fu, duminică, la Mangalia

316
Duminică, 17 iunie, la Centrul Sportiv Callatis din Mangalia, se va desfășura Cupa Shaolin Callatis la Kung-Fu la disciplinele Taolu Tradițional (luptă imaginară), Tuishou (luptă sportivă "mâini lipicioase") și Erjie-Gun Fight (luptă sportivă cu bastonul cu două segmente), pentru copii 4 (6-7 ani), copii 3 (8-9 ani), copii 2 (10-11 ani), copii 1 mini-cadeți (12-13 ani), cadeți (14-15 ani), juniori (16-17 ani) și seniori (18-34 ani), feminin și masculin.
Cupa este organizată de Federația Română de Arte Marțiale de Contact, CS Shaolin Callatis Mangalia, cu sprijinul Primăriei Mangalia și Liceului Callatis Mangalia.
La competiție, vor participa 50 de sportivi, dar numai din cluburi din județul Constanța: CS Marea Neagră (președinte, Florin Iordănoaia), CSU Neptun (președinte, Cornel Panait), CS Shaolin Callatis Mangalia (vicepreședinte, Mihai Nicorescu), CS Noua Generație Mangalia (președinte, Ciprian Broască) și CS Panda Poarta Albă (președinte, Mihai Cîju).
Programul cupei este următorul: ora 14.00: deschiderea oficială; ora 14.15 - 15.00: proba de Taolu Tradițional, la copii; ora 15.00 - 16.30: meciuri la proba de Tuishou, la copii, mini-cadeți, cadeți, juniori și seniori; ora 16.30 - 18.00: meciuri la proba de Erjie-Gun Fight, la copii, mini-cadeți, cadeți, juniori și seniori; ora 18.00 - 18.30: Festivitatea de premiere.
"Organizăm această cupă cu scopul verificării sportivilor la aceste trei probe, având în vedere faptul că unii dintre sportivi vor participa, în luna iulie, la Campionatul Mondial de Kung-Fu și considerăm că va fi un test important. Chiar dacă nu sunt mulți sportivi înscriși, totuși, printre aceștia sunt cei mai buni din țară și garantăm celor care vor fi prezenți în sală că vor avea ce vedea, mai ales la proba de luptă cu bastonul cu două segmente", a declarat, pentru "Cuget Liber", Florin Iordănoaia.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.2838 secunde