Necăzând deocamdată de acord cu Farul,

Curcă nu a făcut deplasarea la Poiana Brașov

2561
Curcă nu a făcut deplasarea la Poiana Brașov - b683f69e9aabb8809d1d264bf17f8193.jpg
Revenit, vineri, de la Dinamo, portarul George Curcă nu a căzut de acord cu Farul în privința contractului (la prima negociere), astfel că nu a fost inclus în lotul de 25 de jucători care, ieri dimineață, a plecat în cantonamentul de o săptămână de la Poiana Brașov.
"Totuși, sunt șanse să rămân la echipă, dacă ne înțelegem. Totul depinde de Farul. Vedem mâine (n.n. - astăzi)", a declarat Curcă, pentru "Cuget Liber". "Nu am căzut de acord, dar situația se poate rezolva. Până în vară, George mai poate juca doar la Dinamo", ne-a spus și președintele executiv al Farului, Sevastian Iovănescu.
Absența lui Curcă l-a determinat pe antrenorul Ștefan Stoica să ia în lot, dintre cei nouă străini, opt, cu unul mai mult decât stabilise inițial (Chico, Diogo, Andrade, Fatai, Mansur, Henry, Gaston, Rusmir). Stranierii au început să vină de vineri seară, primii șase fiind preluați de la Aeroportul Internațional "Henri Coandă" de Marius Alexandru Mihai, delegatul de la Farul II. Ben Teekloh va ajunge la echipă la finele acestei săptămâni, întrucât nu a putut părăsi Liberia, din pricina unei probleme cu documentele. Despre Rusmir, Iovănescu a spus că "noi vrem ca jucătorul să rămână la Farul". Mijlocașul sârb a fost declarat liber de contract, dar decizia nu e definitivă, urmând să se judece recursul depus de Farul.
Ștefan Stoica a inclus în lotul pentru Poiana Brașov opt jucători noi față de turul Ligii a II-a: Pătrașcu, Larie, Pantelie, Nanu (reveniți de la Delta Tulcea), Henry (revenit de la Callatis), Tudorache, I. Călin și A. Iovănescu (Farul II). Pe Vlas, Barbu, Pașcovici, Buzea și Bubuleandră nu se mai contează la prima echipă.
Lotul de 25: Sardescu, Vl. Neagu - portari; Mățel, Diogo, Tudorache, Gaston - fundași; B. Andone, M. Soare, Andrade, Pătrașcu, Păcuraru, I. Călin, Larie, C. Matei, Cristocea, Rus-mir, Henry, Mansur, L. Leu, A. Iovănescu - mijlocași; Chico, M. Ene, Fatai, Pantelie, E. Nanu - atacanți.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Luni, 18 Ianuarie 2010
Stire din Sport : Ioan Andone a preluat ȚSKA Sofia
Sâmbătă, 16 Ianuarie 2010
Stire din Sport : "Ne trebuie stabilitate"
Pagina a fost generata in 1.3115 secunde