Cel puțin până la finele campionatului,

Farul nu se desparte de niciun jucător din lotul de bază

1629
Farul nu se desparte de niciun jucător din lotul de bază - 39e1b5284d48c8f8a4c54abc3dfac5ac.jpg
Zvonurile din ultimele zile, care îl dădeau pe Mățel transferat la FC Vaslui, i-au determinat pe oficialii Farului să adopte, sâmbătă, o poziție publică fără echivoc: atât căpitanul echipei, cât și ceilalți jucători importanți nu vor părăsi clubul, conducătorii nedorind ca asemenea plecări să pericliteze obiectivul echipei, promovarea imediată în Liga 1.

Dorit de Steaua și dat, de unele surse, transferat la FC Vaslui, Mățel nu va pleca de la Farul, cel puțin până la finele acestui campionat, au ținut să clarifice situația șefii Farului, nemulțumiți de sarabanda de zvonuri din ultimele zile, care-l priveau pe căpitanul echipei, dar și pe alți jucători (Cosmin Matei fiind unul dintre ei, cerut și el, s-a speculat, de Steaua).
Prin intermediul unui comunicat, semnat de Giani Nedelcu, președintele Consiliului Director, și de Sevastian Iovănescu, președintele executiv al clubului, Farul punctează clar: jucătorii de bază sunt netransferabili.
"După preluarea FC Farul, în luna iulie 2009, noul acționariat și-a propus, având ca obiectiv primordial revigorarea fotbalistică a clubului și a infrastructurii acestuia, într-un timp cât mai scurt, refacerea imaginii și implicit promovarea în Liga 1 în primul an de activitate. Aceste obiective de performanță sportivă nu sunt posibile și nu pot fi realizate decât dacă în componența clubului se regăsesc un personal de calitate profesională maximă și fotbaliști cu potențial ridicat, cel puțin de nivelul Ligii 1. Mățel, jucător aflat sub contract cu Farul (înțelegere renegociată de curând), face parte din această categorie a fotbaliștilor cu potențial, astfel că, cel puțin până la finele acestui campionat, atât el, cât și ceilalți jucători din lotul de bază nu vor fi transferați. Reamintim că, în august 2009, Farul a împrumutat fotbaliști de valoare la mai multe cluburi, refuzând varianta vânzării definitive, cum i s-a propus, tocmai pentru ca acești jucători să poată fi chemați oricând înapoi, pentru a ajuta la îndeplinirea obiectivelor", se menționează în comunicat.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Sâmbătă, 16 Ianuarie 2010
Stire din Sport : "Ne trebuie stabilitate"
Luni, 18 Ianuarie 2010
Stire din Sport : Ioan Andone a preluat ȚSKA Sofia
Pagina a fost generata in 0.4289 secunde