Divizia A1 de volei masculin / feminin, etapa a 19-a

CVM Tomis, condusă, în premieră, de Mircea Dudaș

1246
Echipa de volei masculin CVM Tomis Constanța susține, sâmbătă, de la ora 12.00, la Craiova, meciul cu SCM U Craiova, din cadrul etapei a 19-a a Diviziei A1.
După ce relațiile de colaborare dintre antrenorul principal Stelio De Rocco și clubul de pe litoral au încetat, la începutul săptămânii, campioana României va fi condusă, în premieră, de Mircea Dudaș, fostul secund fiind ajutat în pregătirea echipei și de directorul sportiv Milen Uzunov.
Tomisul (locul 2, 32 p) trebuie să-și ia toate măsurile de precauție pentru a câștiga în Bănie, deoarece formația gazdă, deși se află abia pe poziția a 9-a, cu 25 p, a reușit, în actuala stagiune, câteva rezultate de excepție, precum victoria
(3-2) de pe terenul liderului Dinamo București.
Așadar, examen cu grad sporit de dificultate pentru Dudaș, care își poate prelungi interimatul numai printr-o victorie în week-end. În cazul unui eșec, gluma se îngroașă, iar CVM Tomis riscă să rateze chiar și calificarea în turneul pentru locurile 1-4.
Celelalte partide ale rundei: CS Torpi Târgu Mureș - U Cluj, CVM Brașov - Dacia Buzău, Știința Explorări Baia Mare - Steaua București, Dinamo București - Remat Zalău, VCM LPS Piatra Neamț - Unirea Dej.
***
Eliminate din cupele europene, jucătoarele de la CSV 2004 Tomis Constanța își reîndreaptă atenția asupra campionatului intern, unde luptă pentru câștigarea titlului național.
Revenită din Rusia, formația antrenată de Alexander Boskovic și Constantin Alexe înfruntă, în etapa a 19-a a DA1 de volei feminin, duminică, de la ora 17.00, în deplasare, din postura de lideră a ierarhie (34 p), pe CSU Medicina Târgu Mureș (8, 25 p), gazdele nemaiavând nicio șansă de acces în Final Four.
Celelalte partide ale rundei: CSU Metal Galați - SCM U Craiova (la acest joc, a fost delegat, în calitate de observator, constănțeanul Romeo Enescu), CSM Focșani - CSM Sibiu, U Cluj - Penicilina Iași, Dinamo București - Știința Bacău, VC Unic LPS Piatra Neamț - IOR București.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.3883 secunde