CVM Tomis Constanța, campioana României și la cadeți

195
CVM Tomis Constanța, campioana României și la cadeți - voleicvmtomisgrupacadeti15-1366559599.jpg
După succesul seniorilor de la CVM Tomis Constanța, deveniți, recent, pentru a patra oară campioni ai României, ieri, a venit rândul reușitei și colegilor acestora mai mici de la centrul de juniori, respectiv grupa de cadeți (jucători născuți în anii 1996-1997 sau mai tineri), care a câștigat al doilea titlu consecutiv de campioană. 

Astfel, în partida decisivă a turneului final desfășurat la Dej, formația condusă de Răzvan Parpală și Iulian Rădulescu s-a impus cu 3-0 în fața celor de la CSS Bega Timișoara. 

În turneul final, "tomitanii" au cedat doar două seturi. Iată și celelalte rezultatele obținute de CVM Tomis: 3-0 cu CSS 3 Steaua, 3-0 cu CSS 1 Constanța, 3-2 cu CSS Liceul "Alexandru Papiu Ilarian" Dej și 3-0 cu CSS Zalău. 

"Este o evoluție foarte bună, finalizată cu titlul de campioană națională obținută de Constanța la această categorie de vârstă. Este al doilea titlu după cel reușit la seniori în sezonul 2012-2013. Ne dorim și sperăm să obținem medalii și la celelalte grupe de juniori", a declarat, pentru "Cuget Liber", directorul executiv al CVM Tomis, Serhan Cadâr. 

În mai, grupele de juniori și speranțe ale CVM Tomis vor disputa, de asemenea, turnee finale. 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.323 secunde