SuperLiga de rugby

RCJ Constanța a cedat la zero puncte în fața Științei Baia Mare

281
3
RCJ Constanța a cedat la zero puncte în fața Științei Baia Mare - rugbyrcj1366559653-1366588823.jpg
Formația RCJ Constanța a pierdut, sâmbătă, partida de pe teren propriu contra Științei Baia Mare, scor 0-17, contând pentru etapa a V-a a SuperLigii de rugby. 

Oaspeții au punctat prin Sean Morrell, Cătună, Van Herden - câte un eseu, și Wiringi - o transformare. 

Pentru constănțeni, este a doua înfrângere consecutivă după cea suferită la Timișoara și prima de pe teren propriu din acest sezon. 

"La rugby, dacă nu plachezi, se întâmplă ceea ce s-a întâmplat astăzi (n.r. - sâmbătă) în teren. Noi am demonstrat că nu suntem capabili să placăm în anumite momente decisive ale jocului și cele câteva placaje ratate au făcut diferența", a declarat, la finalul meciului, antrenorul RCJ Constanța, Mircea Paraschiv. 

Runda viitoare, constănțenii vor juca, miercuri, cu Steaua București, în deplasare. 

Iată și celelalte rezultate ale etapei a V-a: CSM București - RCM Timișoara 10-65, Dinamo - U Cluj 34-24. Steaua a stat. 

Clasament: 1. Baia Mare 14 p (4 jucate / 107-31 esaveraj), 2. Timișoara 13 p (4 j / 116-53), 3. Steaua 13 p (4 j / 84-58), 4. RCJ Constanța 10 p (5 j / 76-82), 5. Dinamo 9 p (4 j / 74-88), 6. U Cluj 5 p (5 j / 107-173), 7. CSM București 4 p (4 j / 63-142). 

Comentează știrea

Autosesizat
22 aprilie 2013
Jos conducerea

In loc să mai dai interviuri în mass media, dă-ți demisia de onoare înainte să fii ceea ce ai mai fost, adică un bătrân fără renume în sport, un moș care a mâncat banii constănțenilor mai paraskivule, rușine să-ți fie că ai reușit să faci dintr-o echipă cu individualități și cu nume mari în rugby niște puțoi și oameni fără rezultate! Dar cu așa o măiastră conducere (Cristinel Miaunel Dragomir și pdlistul de serviciu (nu-i mai pomenim numele că îi facem publicitate) era normal să se ajungă aici, dar sincer, cei de față nu au cutezat să creadă că așa un joc prost poate fi chiar unul real...și ia-l cu tine la pensie și pe secundul pe care l-ai adus nu știm de unde și nu știm cu ce performațe în spate! Vedeți-vă de treaba voastră și plecați la băi decât să stricați această echipă, acum cât nu este târziu! Lăsați-o că mai bine ar conduce echipa Frîncu E, pe bune, ar obține măcar cîteva puncte, nu ca voi bășinoși nesimțiți. Nesimțiților, să vă fie rușine.

Blenoragie
22 aprilie 2013
Vă silfidez

Dati-va demisia! Vinovati: Dragomir Cristinel, Paraschiv Mircea, Badea Dan. Lasati rugbyul constantenilor si nu va manjiti cu jeg asa cum stiti sa il mancati. lasati profesionistii sa se ocupe de acesti copii care sunt performeri in rugby si care sunt aruncati la cos de niste ejecturi umane de teapa celor ca Dragomir, paraschiv sau Badea. Traiasca rugbyul, jos detractorii si scursurile de la conducere!

Babulea
22 aprilie 2013
Handel baro

Iin traducere libera inseamna: Babulea ( Cristinel) esti de kkt. Cu priceperea ta inexistenta, cu tovarasii tai obscuri Florian si Mircea, doi palavragii de moda foarte veche, baietii astia nu au cum sa se bucure de rugby Si nici noi de rezultate. Asa se intampla cand un ghertzoi semidoct, care a citit vreo doo carti de joc la viata lui si care da in bobi ca sa prezica vitorul este numit sa se ocupe de acest sport. Ne intrebam cat il mai tne in brate Barosanu de la Cj pe acest pacalici mincinos plin de el. Ca cica nici cu cotizatia nu e la zi...

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.3207 secunde