RCJ Constanța pleacă, astăzi, spre Timișoara

235
1
RCJ Constanța pleacă, astăzi, spre Timișoara - rugbyfarulunivcluj32-1365750894.jpg
În această dimineață, lotul RCJ Constanța pleacă spre Timișoara, acolo unde, sâmbătă (ora 10.00, în direct pe TVR 2), va întâlni campioana en-titre a României, RCM, pe stadionul "CFR", într-un meci contând pentru etapa a III-a a SuperLigii de rugby.

Etapa trecută, RCJ a învins pe U Cluj (36-15), la Constanța, în timp ce timișorenii au pierdut întâlnirea cu liderul clasamentului Steaua, (18-30).

"Este primul examen, primul meci adevărat pentru noi. Vreau, cu această ocazie, să văd cum se comportă echipa într-un meci mare. Campionatul este încă la început, echipele încă nu sunt la capacitate maximă, deci este mult de muncă și departe până la final de sezon. Drumul până la Timișoara va fi lung, dar trebuie să ne adaptăm condițiilor", a declarat antrenorul RCJ Constanța, Mircea Paraschiv. 

Comentează știrea

Manicatide
12 aprilie 2013
vom infrange!

Vom vedea cu totii cum trei imbarligatori notorii ( Dragomir, Constantin Fl. si Mircea Paraschiv), acesti " Tusea, Junghiul si Basina" rugbyului constantean se vor intrece in a gasi scuze pentru esecurile viitoare: ba ca a fost drumul lung si greu, ba ca pe el ( Junghiul) nu l-au ascultat jucatorii, ba ca mai e mult de lucru la omogenizare si la "reglaje", ba ca aia sai ailalti au loturi valoroase si noi nu... Asa, incet, incet va trece campionatul si cei trei se vor minti in continuare si vor trai in lumea lor cu bani invartiti si performanta... IOC

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.269 secunde