SuperLiga Națională de rugby

RCJ Constanța joacă la Constanța cu ultima clasată, U. Cluj

207
2
RCJ Constanța joacă la Constanța cu ultima clasată, U. Cluj - rugbyrcj-1365184458.jpg
În etapa a treia a SuperLigii, RCJ Constanța va întâlni, sâmbătă, de la ora 11.30, pe codașa clasamentului, Universitatea Cluj, întâlnire disputată pe Stadionul "Mihai Naca" (în direct pe rugbytv.ro).

Runda precedentă, constănțenii nu s-au putut întoarce de la București cu o victorie, fiind învinși la diferență de un punct de Dinamo.

De această dată însă, echipa condusă de Mircea Paraschiv este obligată să ia toate punctele dacă vrea să emită pretenții la primele locuri.

"Chiar dacă întâlnim ultima clasată, vom trata meciul cu maximă seriozitate. Steaua a avut probleme la Cluj și este o candidată la titlu. Ardelenii vin la Constanța după două înfrângeri și vor să scape de acea linie de clasament negativă. Dacă vom juca la fel ca în partida cu Dinamo, este posibil să reușească. Noi trebuie să jucăm cel mai bun rugby pe care îl știm și nu vom avea probleme", a spus antrenorul RCJ, Mircea Paraschiv.

Iată programul celorlalte meciuri din etapa a III-a: sâmbătă: Steaua - Timișoara (10.00, TVR 2); duminică: CSM București - Dinamo (11.00, rugbytv.ro). Baia Mare va sta datorită numărului impar de echipe din campionat.

Iată clasamentul competiției: 1. Steaua 9 p, 2. Baia Mare 6 p, 3. Farul 5 p, 4. Timișoara 4 p, 5. Dinamo 4 p, 6. CSM București 0 p, 7. U. Cluj 0 p. 

Comentează știrea

superstar
6 aprilie 2013
de ce oare?

Dragomireeeeeee.... Constantineeeeeeeeeeeee (hindel baro) pentru ce le-atzi dat banii inaintepe sase luni lu ratiu si lu tarzan? Ii vedetzi cum joaca??? Sau v atzi dedulcit la comisioane?

Mihai Onofrei
6 aprilie 2013
Felicitari

Domnule Paraschiv va scriu din Canada unde sint de peste 30 de ani.Am vazut meciul de astazipe internet impreuna cu nepotii mei Mark si Donovan pentru care am stat dupa miezul nopti.Ma bucur sa vad ce faceti la Constanta ca faceti treaba buna si va doresc sa faceti o echipa mare ca pe vremuri. Eu de mult nu am mai vazut meci asa frumos ca acum.Parca era cand eram tanar la Buzau Mi- a placut demiul parca erati dumneavoastra cind bateai Franta si le tremura chiloti. O sa ma mai uit si saptamana viitoare la meci si pana atunci va doresc numai bine. Mihai Onofrei

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.3088 secunde