Mircea Paraschiv, nemulțumit de jocurile RCJ-ului

433
3
Mircea Paraschiv, nemulțumit de jocurile RCJ-ului - rugbymirceaparaschiv2-1364928749.jpg
În runda precedentă a SuperLigii de rugby, RCJ Constanța a pierdut la diferență de un punct (19-20) cu Dinamo, fapt care l-a dezamăgit pe antrenorul Mircea Paraschiv, care spune că era nemulțumit chiar și de partida câștigată cu CSM București din debutul noului sezon. 

"Sunt nemulțumit de primul meci, iar pe cel cu Dinamo l-am pierdut pe seama unor greșeli personale ale unor jucători cu multă experiență. Sper să facem în așa fel încât să îmbunătățim evoluția echipei și să eliminăm greșelile, să creștem calitatea jocului. Nucleul echipei este încă în formare. Este adevărat că, în mod normal, ar trebui să fie o diferență de valoare între noi și Dinamo, dar nu suntem încă omogeni", a declarat Mircea Paraschiv. 

Pentru următoarea etapă, cu U Cluj, programată sâmbătă (ora 11.30), pe stadionul "Mihai Naca", tehnicianul grupării constănțene a început pregătirile încă de luni dimineață. 

"Am început pregătirile de luni, cu o refacere de dimineață, după-amiaza am efectuat o individualizare și am lucrat foarte mult exerciții specifice pentru jocul cu piciorul. Marți, am făcut programul normal cu cele două antrenamente de forță. S-a lucrat apărarea și grămada ordonată, iar miercuri, vom lucra cu marginea și organizarea de joc. Joi, echipa va avea liber, iar vineri va avea loc antrenamentul căpitanului", ne-a mai spus Mircea Paraschiv. 

Comentează știrea

zau
3 aprilie 2013
esti bun

ar trebui sa-ti fie rusine pentru cum ii minti pe luminatii conducatori ai clubului, nu sa te declari nemultumit. in fond asta e treaba ta nu sa faci coterii cu alde dragomir si florian, doi nepriceputi cu aere de specialisti. se spune ca prostu nu e prost destul, pina nu e si fudul. vi se potriveste la toti trei...

gigi duru
3 aprilie 2013
solutie

mai luativa doi trei directori, pe tzutu, nache si peride si o sa aveti succes. si inca vreo cinci constanteni don papua...

dute dracu de catel
3 aprilie 2013
dute dracu de catel

florin (de la stadion) ar fi avut rezultate mai bune.

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.1257 secunde