Ce spune Mircea Paraschiv despre înfrângerea RCJ-ului de la Timișoara

355
4
Ce spune Mircea Paraschiv despre înfrângerea RCJ-ului de la Timișoara - rugbyparaschiv-1366221773.jpg

Articole de la același autor

În etapa trecută a SuperLigii Naționale de rugby, RCJ Constanța a pierdut contra campioanei României RCM Timișoara, în deplasare, scor 3-21. Antrenorul echipei constănțene, Mircea Paraschiv a declarat, ieri, pentru "Cuget Liber", că este dezamăgit în ceea ce privește scorul, care, în opinia sa, nu s-a raportat corect la prestația echipei sale.

"Sunt dezamăgit de faptul că rezultatul a fost mult prea sever pentru ceea ce s-a întâmplat pe teren. Specialiștii care au văzut meciul au avut o bună părere despre prestația echipei noastre în anumite momente ale jocului. Au fost și câteva greșeli pe care le-am făcut și care au dus la marcarea de puncte de partea Timișoarei, dar, per ansamblu, noi i-am dominat, însă n-am reușit să marcăm. În prima repriză ar fi trebuit să fie scorul favorabil pentru noi, dar am ratat nu mai puțin de cinci lovituri de pedeapsă. În momentul în care a trebuit să marcăm, nu am reușit. Am mai lucrat săptămâna asta la problemele pe care le avem în apărare, iar la grămada ordonată se vede un progres. Încă avem probleme la anumite capitole, dar sper că vom reuși să ne îmbunătățim jocul", a declarat tehnicianul Mircea Paraschiv.

În meciul cu Timișoara, gruparea de pe litoral a avut cinci titulari indisponibili, fapt care a marcat jocul echipei într-un mod nefavorabil.

"La nivelul liniei de trei sferturi am jucat cu Mototolea, care, de fapt, nu joacă aripă, ci la linia a treia. Aș fi avut nevoie de Apostol pentru a-mi rezolva problemele legate de atac, care s-au ivit și n-am reușit să le rezolvăm cu cei de pe teren. De asemenea, absența lui Gheară a făcut ca jocul nostru să nu funcționeze așa cum mi-aș fi dorit. Sper să-i recuperăm pe cei accidentați și, în primul rând, să ne îndeplinim obiectivul", ne-a mai spus Paraschiv.

În etapa următoare, RCJ Constanța va întâlni, sâmbătă (10.00), pe Baia Mare, la Constanța.

Comentează știrea

țața Floarea
18 aprilie 2013
vrăjeli

În concluzie, din ceea ce declară tov (deși e prea mult spus tov... ar trebui "individul") Paraskiv M., se desprinde faptul că deși el a antrenat ekipa în mod mai mult decât exemplar, Mama Omida și Tata Pirania au făcut vrăji și chiar dacă echipa a jucat extraordinar de bine sub conducerea lui extrafantastică, cele 2 personaje responsabile cu vrăjile au manevrat tabela de scor și i-au dat câștigători pe ceilalți... Băăăăăă paraskivule, cât crezi că mai merge minciuna și jegul tău ? Să-ți fie rușine că sugi banii constănțenilor pentru nonvaloarea pe care o propagi. Bravo pentru conducerea actuală că este atât de abilă încât toată lumea crede că e foarte bine așa...Doamne, câtă prostie, câtă minciună! Păcat de fenomenul rugby terfelit în halul ăsta la malul mării de niște profitori și oameni de nimic...dar cât nu vă contestă nimeni, băgați banii în buzunare și jucați hora frăției cu minciuna, demagogia și oamenii de teapa lui paraskiv care e cel mai câștigat cu salariul motivant pe care îl primește un pensionar retras din viață și care se ocupă cu limbismul ...

Gogu
18 aprilie 2013
QED...

Asa cum spuneam acum cateva zile, iata ca scretul succesurilor trioului Tusea< Junghiul si Basina rugbyului constantean, respectiv, in aceasta ordine: Cristinel D, Paraschiv M si Florian C., este ca adversarii ori sa joace cu mai putin oameni in teren, ori sa se dea la o parte sa le faca lor loc. Cu strategia " daca si parca" , CANCI rezultate. Bine macar ca sunt bani ca sa le dea jucatorilor staini cate trei mii de euro pe luna...Adica sa creeze cash flow... pentru lipitorile de mai sus !

pt nea Mircea
18 aprilie 2013
pt nea Mircea

Martalogule , ce tot o fortezi cu tudorel ?esti o panarama lasa pe altu mai tanar, nu iti mai bate joc de jucatorii.

Eu!
18 aprilie 2013
rugby

Parachive esti o rusine de antrenor....o lichea ...o trompeta si tu si badea la un loc....plecati si lasati ne in pace ...trompetelorrrrrrrrrrr..demisia

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.2859 secunde