CVM Tomis își dezvoltă grupa de juniori

739
În continuarea acțiunii demarate acum doi ani, când CVM Tomis Constanța a pus bazele grupei de juniori, pentru ediția 2011 / 2012, printre obiectivele clubului, se numără și clasarea pe podium în competițiile voleibalistice ale celor mici (speranțe, cadeți), copii cu vârste până în 16 ani.
"Am încercat să aducem în această grupă jucători de perspectivă și, totodată, să întărim colectivul de antrenori, scopul final al investițiilor fiind acela ca, în următorii 3-4 ani, să avem cel puțin doi jucători formați la Constanța, componenți ai echipei mari. De asemenea, ne dorim să furnizăm cât mai mulți sportivi în loturile naționale de cadeți și juniori. Alături de Iulian Rădulescu, tehnician cu care am pornit la drum, astăzi mai sunt Răzvan Parpală și Cezar Aciobăniței, care și-au demonstrat capacitatea profesională. Avem convingerea că ei vor sta la baza formării și promovării tinerilor jucători componenți ai grupei. Nu în ultimul rând, vreau să subliniez faptul că, pentru asigurarea unei pregătiri de calitate, am beneficiat de sprijinul DJST, al Școlii nr. 12 «B.P. Hașdeu (director, Mirela Florea)», al Școlii nr. 43 «Ferninand» (director, Georgeta Io-niță) și, ca întotdeauna, al Consiliului Județean și Primăriei Constanța. Avem convingerea că, prin rezultatele pe care le vom obține, vom justifica eforturile celor care sunt alături de noi. Important este ca voleiul masculin constănțean să reajungă în vârful ierarhiei naționale", a declarat, pentru "Cuget Liber", directorul executiv al CVM Tomis, Serhan Cadîr.

Cantonament la Piatra Neamț
După ce au efectuat un stagiu de pregătire de o lună, pe plan local, pe nisip și în sălile de la Școala nr. 43 și de la Complexul Sportiv Tomis, 16 voleibaliști juniori de la CVM Tomis, însoțiți de cei trei antrenori, vor pleca, luni, 15 august, în cantonament la Piatra Neamț, unde vor rămâne până în data de 27 august.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.3551 secunde