CVM Tomis, la doi pași de recâștigarea Cupei României la volei

142
CVM Tomis, la doi pași de recâștigarea Cupei României la volei - cvmtomis-1395336304.jpg

Articole de la același autor

CVM Tomis Constanța întâlnește formația CSVM Zalău, astăzi, de la ora 16.30 (în direct la DigiSport), în semifinalele Cupei României de volei masculin, programate la Piatra Neamț. 
Echipa constănțeană a acces în semifinale după ce echipa antrenată de Martin Stoev și Radu Began a câștigat fără probleme cele două întâlniri cu Arcada Galați. 
Pentru CVM Tomis au evoluat următorii voleibaliști: Stoian, Nemec, Pavel, Stancu, Spînu, Laza, Bahov, Ivanov, Tănăsescu și Adrian Aciobăniței, cel mai bun jucător al echipei constănțene.
Se mai întâlnesc în semifinale, tot astăzi, de la ora 19:00, și formațiile Știința Explorări Baia Mare și Dinamo București. 
Cele două semifinale vor fi arbitrate de Mirel Zaharescu și Bogdan Stoica, observator fiind desemnat Constantin Ispas. Câștigătoarele din cele două dispute de astăzi se vor înfrunta mâine în finala Cupei României, de la ora 15:00, în Sala Polivalentă din Piatra-Neamț. Meciul va fi de totul sau nimic, disputându-se cu trofeul pe masă. Echipa constănțeană, care este și deținătoarea cupei din sezonul trecut, are astfel datoria de a-și apăra trofeul, ca acesta să rămână, pentru încă un an, pe litoral. 
CVM Tomis s-a oprit la începutul lunii martie în semifinalele Cupei CEV în fața formației franceze Paris Volley, cu scorul 2-3. Astfel, CVM Tomis și-a revizuit obiectivele rămase, respectiv Cupa României și câștigarea titlului diviziei A1, pentru care se pregătește să lupte, în faza a doua a play-off-ului, cu Dinamo București, pe 27 și 28 martie, la Constanța. 


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Sâmbătă, 01 Martie 2014
Stire din Sport : CSV 2004 Tomis, în "excursie" la Lugoj
Pagina a fost generata in 0.3022 secunde