Divizia A1 de volei masculin / feminin, etapa a 12-a

CVM Tomis, la primul meci oficial cu Gerasimov pe bancă

343
Sâmbătă, sunt programate partidele etapei a 12-a, prima a returului, în Divizia A1 de volei masculin.
Lidera clasamentului, CVM Tomis Constanța, se deplasează în Capitală, unde va întâlni, de la ora 12.00, pe CSM București. În premieră, formația de la malul mării va fi condusă de antrenorul bulgar Ljubomir Gerasimov, obiectivul fiind o victorie în număr cât mai mic de seturi.
Celelalte jocuri ale rundei sunt: LPS Suceava - Steaua București, Știința Explorări Baia Mare - Universitatea Cluj, Unirea Dej - CSM U Craiova, VCM LPS Piatra Neamț - Remat Zalău.
Dinamo București are rundă liberă, pentru că adversara pe care trebuia să o întâlnească, CS Torpi Târgu Mureș, a fost exclusă din campionat.

"Sirenele" joacă în fața propriilor suporteri

Tot sâmbătă, vor avea loc și partidele etapei a 12-a, prima a returului, în Divizia A1 de volei feminin. De la ora 17.00, în fața propriilor suporteri, la Sala Sporturilor, "sirenele" de la CSV 2004 Tomis Constanța vor primi replica formației CS Provolei Botoșani.
Cu un lot mult întărit în perioada intercompetițio-nală, trupa antrenată de Darko Zakoc și Constantin Alexe va bifa, cel mai probabil, un succes cu 3-0.
Celelalte jocuri ale rundei sunt: Universitatea Cluj - CSM U Craiova, Dinamo București - VC Unic LPS Piatra Neamț, CSM Sibiu - CSU Medicina Târgu Mureș, CSM București - Știința Bacău.
CSM Lugoj are rundă liberă, pentru că adversara pe care trebuia să o întâl-nească, Penicilina Iași, s-a retras din campionat.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Sâmbătă, 22 Ianuarie 2011
Stire din Sport : "Jucăm duminică, apoi, Dumnezeu cu mila!"
Pagina a fost generata in 0.1933 secunde