Divizia A1 la volei masculin

CVM Tomis, pe locul șapte la final de tur

187
1

Articole de la același autor

CVM Tomis încheie anul cu o înfrângere pe teren propriu. Constănțenii au disputat, sâmbătă seara, meciul din etapa a 11-a a Diviziei A1, împotriva Universității Cluj, o echipă care își dorește doar să evite retrogradarea.

Campioana României a pierdut fără drept de apel, scor 0-3, pe seturi 23-25, 19-25, 15-25.

Măcinată de probleme financiare, în ultimele săptămâni, CVM Tomis și-a pierdut mai toți jucătorii străini și antrenorul principal. În aceste condiții, secundul Radu Began a preluat frâiele și a fost nevoit să apeleze la juniori.

"Ne așteptam să fie dificil, dar ne așteptam să jucăm un pic mai bine. Am început destul de bine, dar imediat cum a intervenit tensiunea, nu am mai reușit să ieșim. Îmi pare rău. Este mult de muncă și nu știu ce va fi de acum încolo. S-a văzut că trebuie aduși și alți jucători, pentru că nu avem multe opțiuni. Va fi o iarnă grea și nu se știe ce va fi. Sezonul ce a început în toamnă știam că va fi dificil. Lotul a fost făcut la limita bugetului, nu am avut parte de cantonament și am ajuns în situația actuală", a declarat Radu Began.

CVM Tomis a încheiat turul campionatului pe locul șapte.

Iată celelalte rezultate ale etapei: Dinamo București - Tricolorul LMV Ploiești 1-3, VCM LPS Piatra Neamț - ACSVM Zalău 0-3, Știința Explorări Baia Mare - AS Volei Club Caransebeș 3-1, Arcada Galați - Unirea Dej 3-1, CSM București - SCM U Craiova 0-3.

Comentează știrea

constantean
21 decembrie 2015
volei

Patronii clubului si-au batut joc si de jucatori (pe care nu i-au platit), si de antrenor (care era f. experimentat), cat si de constantenii iubitori de volei!

Articole pe aceeași temă

Marţi, 15 Decembrie 2015
Stire din Sport : Volei: CVM Tomis mai pierde un jucător
Pagina a fost generata in 1.1754 secunde