Încă un eșec pentru CVM Tomis. Bătălia continuă în Caransebeș

149
Încă un eșec pentru  CVM Tomis. Bătălia  continuă în Caransebeș - incaeseccvm-1449768527.jpg

Articole de la același autor

CVM Tomis a înregistrat, miercuri seară, o înfrângere severă în fața Arcadei Galați, scor 0-3 (21-25, 17-25, 18-25), în partida contând pentru etapa a noua a Diviziei A1 la volei masculin.

A fost o săptămână zdruncinată pentru echipa constănțeană. Antrenorul principal Martin Stoev a decis să plece de la conducerea tehnică, fiind urmat și de libero-ul sârb Goran Skundric, chiar înainte de deplasarea la Galați.

Constănțenii au început bine meciul de pe terenul Arcadei, fiind la conducere în primul set (8-3, 16-10). Gazdele au recuperat din ecart și în scurt timp au egalat (20-20), trecând apoi la conducere și obținând primul set. Oaspeții nu au mai găsit resurse de a reveni, astfel că meciul s-a încheiat în trei seturi, cu victoria Arcadei.

"S-a început cu o evoluție bună, dar la jumătatea primului set, am avut unele greșeli, iar gazdele au recuperat. După pierderea primului set, nu ne-am mai revenit. Rezultatul nu a fost din cauza plecării lui Stoev, atât s-a putut. Noi am arătat că încă suntem o echipă cu valoare, doar că ne-am confruntat cu mai multe probleme de lot", a declarat Sergiu Stancu.

CVM Tomis se clasează pe locul al șaselea, având 15 puncte, iar până la încheierea turului mai sunt doar două jocuri de disputat. Pentru CVM Tomis, următorul meci va fi, sâmbătă, la Caransebeș.

"Sunt convins că va fi un meci greu, pentru că întâlnim o echipă care joacă foarte bine acasă. Atmosfera în echipa noastră este la fel chiar și după plecarea lui Stoev. Nu trebuie să uităm că sunt jucători profesioniști și trebuie să ne facem treaba în teren", a adăugat Stancu.

Echipa va pleca în această dimineață către Caransebeș. Cele două formații sunt vecine de clasament, gazdele fiind pe locul cinci, cu 18 puncte.

Liderul ierarhiei este SCMU Craiova (24 p), urmată de CS Știința Explorări Baia Mare (20 p) și de ACS VM Zalău (19 p).

Iată care sunt celelalte partide ale etapei a zecea: U Cluj - Arcada Galați, Unirea Dej - VCM LPS Piatra Neamț, ACS VM Zalău - CSM București, SCMU Craiova - Știința Explorări Baia Mare. 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Sâmbătă, 28 Noiembrie 2015
Stire din Sport : CVM Tomis își măsoară forțele cu Dinamo
Sâmbătă, 28 Noiembrie 2015
Stire din Sport : Volei: CVM pierde meciul cu Dinamo
Miercuri, 09 Decembrie 2015
Stire din Sport : Volei: CVM pierde meciul cu Arcada
Pagina a fost generata in 0.4268 secunde