Divizia A1 la volei masculin

CVM Tomis vizează o nouă victorie în campionat

142
CVM Tomis vizează o nouă victorie în campionat - cvmtomis-1449256077.jpg

Articole de la același autor

CVM Tomis va primi vizita celor de la VCM LPS Piatra Neamț, duminică, la Sala Sporturilor, în meciul contând pentru etapa a opta a Diviziei A1. Partida se va disputa începând cu ora 17.00, iar prețul unui bilet este de 5 lei.

v v v

CVM Tomis vine după o deplasare grea în Elveția, unde a întâlnit echipa Dragons Lugano, în a treia partidă din Grupa G a Ligii Campionilor. Constănțenii au pierdut meciul, scor 0-3 (24-26, 23-25, 22-25). Chiar dacă s-a încheiat în trei seturi, jocul a fost foarte strâns, de la prima până la ultima minge servită.

CVM Tomis a deplasat un lot de 12 jucători, din care au făcut parte și Laza, accidentat, și doi juniori, astfel că antrenorul Radu Began (care l-a substituit pe Martin Stoev, bulgarul evitând pe cât posibil deplasările cu avionul) nu a avut multe schimbări posibile.

Chiar și așa, campioana României s-a ținut foarte aproape de elvețieni, în unele momente fiind chiar la conducere. În celălalt joc al grupei, Asseco Resovia a învins Volley Asse Lennik, scor 3-0. Asseco ocupă primul loc în grupă (9 p), urmată de Asse Lennik (4 p), Dragons Lugano (4 p) și de CVM Tomis (1 p).

v v v

Jocul de duminică, în compania celor de la Piatra Neamț, este o "pâine de mâncat", căci adversarii lor ocupă pe-nultimul loc în clasament, având un singur punct. CVM Tomis se află pe locul șapte în clasament.

Iată celelalte partide ale etapei a opta: U Cluj - CS Dinamo, AS VC Caransebeș - Arcada Galați, Unirea Dej - CSM București, ACS VM Zalău - Știința Explorări Baia Mare, LMV Tricolorul Ploiești - SCMU Craiova.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Sâmbătă, 28 Noiembrie 2015
Stire din Sport : CVM Tomis își măsoară forțele cu Dinamo
Sâmbătă, 28 Noiembrie 2015
Stire din Sport : Volei: CVM pierde meciul cu Dinamo
Luni, 23 Noiembrie 2015
Stire din Sport : CVM Tomis, înfrângere la Baia Mare
Pagina a fost generata in 1.2706 secunde