Meciurile Viitorul - Steaua se vor juca cu casa închisă

215
Meciurile Viitorul - Steaua se vor juca cu casa închisă - meciurileviitorul-1449768386.jpg

Articole de la același autor

Săptămâna viitoare, FC Viitorul va primi vizita Stelei pentru a disputa meciul din etapa a 22-a a Ligii I (luni, 14 decembrie) și partida din sferturile Cupei României (joi, 17 decembrie). Ieri, în prima zi de comercializare a biletelor, suporterii au luat cu asalt casele de bilete. Toate biletele puse în vânzare la Tribuna I, II și peluze au fost epuizate.

"Considerăm și semnalăm încă o dată faptul că orașul și județul Constanța au nevoie pentru astfel de evenimente de o arenă sportivă cu o capacitate de locuri în tribune pe măsura interesului simpatizanților constănțeni. Mulțumim pe această cale tuturor abonaților și suporterilor noștri pentru interesul și fidelitatea cu care ne susțin necontenit", se arată pe site-ul oficial al Academiei Hagi.

Etapa a 22-a a Ligii I începe în această seară, cu meciurile Concordia Chiajna - ACS Poli Timișoara (ora 17.45) și ASA Târgu Mureș - CSMS Iași (ora 20.30).

Sâmbătă, se vor disputa jocurile Astra Giurgiu - Petrolul Ploiești (ora 18.00) și Dinamo București - Pandurii Târgu Jiu (ora 20.30). CS U Craiova și FC Voluntari se vor întâlni duminică, de la ora 14.00, și tot duminică, FC Botoșani va primi vizita CFR-ului Cluj (ora 20.30).

Etapa se închide cu partida dintre FC Viitorul și Steaua, de luni, ora 20.30.

Conform site-ului oficial al Ligii I, meciurile pot fi urmărite în direct pe Digi Sport și Dolce Sport. 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Joi, 10 Decembrie 2015
Stire din Sport : Zoaie și emblema FC Farul
Pagina a fost generata in 0.4823 secunde