Divizia A1 la volei masculin

CVM Tomis, pregătiri pentru derby-ul cu Remat Zalău

417
Calificarea "înzăpezită" în sferturile de finală ale Challenge Cup le-a prins bine voleibaliștilor de la CVM Tomis Constanța, care joacă, duminică, 12 februarie, cu începere de la ora 14, la Sala Sporturilor, "marea finală" a sezonului regulat cu principala contracandidată la locul întâi, Remat Zalău.
Toate semnele sunt bune pentru elevii lui Martin Stoev, care, spre deosebire de maramureșeni, au avantajul zilelor în plus de odihnă. Și asta pentru că formația antrenată de polonezul Mariusz Sordyl a jucat, aseară, în deplasarea de la Monza (Italia), cu formația locală Acqua Paradiso.
În afara marelui derby al campionatului, în etapa a XVIII-a a DA1, se mai joacă următoarele partide: CSM Agronomia București - Unirea Dej, Dinamo București - Steaua București (în direct la DigiSport, sâmbătă, 11 februarie, de la ora 12.30), SCM U Craiova - U Cluj.
Partida U Timișoara - VCM LPS Piatra Neamț, scor 1-3, s-a jucat în devans, iar duelul Știința Explorări Baia Mare - CSU Galați a fost amânat pentru data de 20 februarie.

Tot în acest final de săptămână, se joacă și partidele etapei a XVI-a în Divizia A1 la volei feminin: SCM U Craiova - CSM Sibiu, Argeș Volei Pitești - CSU Medicina Târgu-Mureș, LPS Piatra Neamț - CSM București, Penicilina Iași - U Cluj.
Meciul CSM Lugoj - CSV 2004 Tomis Constanța, scor 0-3, s-a disputat în devans, iar întâlnirea Știința Bacău - Dinamo București a fost amânată pentru data de 4 martie.
Cristian PAHOMIE

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.3354 secunde