CVM Tomis ratează finala Challenge Cup

207
CVM Tomis ratează  finala Challenge Cup - volei-1332079898.jpg
Echipa de volei masculin CVM Tomis Constanța a ratat calificarea în marea finală a Challenge Cup. Formația de la malul mării a pierdut, sâmbătă, și returul din Polonia, 1-3 cu Politechnika Varșovia, iar aventura sa europeană s-a încheiat.

După înfrângerea (2-3) de la Constanța, Tomisul a mers la Varșovia cu gândul de a-și lua revanșa, însă nu a avut forța de a întoarce rezultatul.

Gazdele și-au adjudecat primul set, 25-22, unul de altfel cu peripeții, jocul fiind întrerupt jumătate de oră, din cauza unor greșeli la transmisia electronică. Parțialul secund a aparținut în totalitate constănțenilor, 25-21, iar la 1-1 la general speranțele renăș-teau. Din păcate, seturile trei și patru au fost dominate de polonezi. Mai puternică, beneficiind de servicii foarte bune, Politechnika s-a impus cu 25-22 și 25-20, scorul final a fost 3-1, suficient pentru a bloca accesul Tomisului în finală.

"Echipa din Varșovia a meritat să se califice, a jucat în amândouă meciurile la fel de bine. Noi am avut probleme în lot, dar, în ansamblu, sunt mulțumit de evoluția jucătorilor mei", a declarat antrenorul Jorge Cannestracci.

Iată și formula folosită de tehnicianul argentinian: Lescov, Maiyo, Bojovic, Birău, Voinea, Torcello și Silva (libero). Au mai jucat: Began, Pavel și Spânu.

Marele trofeu al Challenge Cup și-l vor disputa, în premieră pentru competiția europeană, două echipe din Polonia: Politechnika Varșovia și Azs Czestochowa.

v v v

Aseară, la sala "Burhan Felek" din Istanbul, s-a jucat și meciul dintre Galatasaray și CSV 2004 Tomis Constanța, duel contând pentru manșa a doua a semifinalelor Cupei CEV la volei feminin. Partida s-a terminat după închiderea ediției, însă amănunte despre joc puteți găsi pe site-ul cugetliber.ro.

În tur, la Constanța, "sirenele" câștigaseră cu scorul de 3-0. 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Sâmbătă, 17 Martie 2012
Stire din Sport : CVM Tomis, totul sau nimic la Varșovia
Pagina a fost generata in 0.3199 secunde