Divizia A1 la volei masculin / feminin

CVM Tomis, ritm de ceas elvețian. "Sirenele" ne fac de râs!

169
1
CVM Tomis, ritm de ceas elvețian.

Articole de la același autor

Două echipe de volei are Constanța înscrise în Diviziile A1. La masculin, CVM Tomis este campioana României și se bate cu adversari de top din Europa, în timp ce, la feminin, CSV 2004 Tomis ne face de rușine. 


Meci fără istoric, sâmbătă, la București - între CSM Agronomia și CVM Tomis Constanța - și, în consecință, victorie fără dubii pentru formația constănțeană: 3-0 (25-18, 25-17, 25-19), într-o partidă contând pentru etapa a 19-a a Diviziei A1 la volei masculin. 
Grație acestui succes, echipa antrenată de bulgarul Martin Stoev se menține pe primul loc în clasament înaintea play-off-ului, poziție care îi va ușura misiunea în fazele superioare ale competiției. 


Iată și rezultatele înregistrate în celelalte partide ale rundei: Dinamo București - Universitatea Cluj 3-1, SCM U Craiova - Arcada Galați 3-0, ACS Volei Municipal Zalău - Unirea Dej 3-2, Știința Explorări Baia Mare - Phoenix Șimleu Silvaniei 3-1. 
LPS Piatra Neamț a stat. 
Etapa viitoare (19 februarie), CVM Tomis va întâlni, pe teren propriu, pe Dinamo București. 


Dacă voleiul masculin constăn-țean face performanță, atât în campionatul intern, cât și în Cupa CEV - unde CVM Tomis s-a calificat în semifinale -, în schimb, voleiul feminin constănțean este la pământ. 


Echipa CSV 2004 Tomis Constanța a mai încasat o înfrângere cu 0-3 (15-25, 20-25, 22-25), ieri după amiază, la sala "Tomis", în fața Rapidului București, formație clasată pe penultimul loc. 
"Sirenele" sunt codașele ierarhiei, într-un sezon în care au înregistrat numai eșecuri, dar asupra acestui aspect vom reveni într-o ediție viitoare. 


În celelalte jocuri ale rundei, rezultatele au fost următoarele: Penicilina Iași - Dinamo București 0-3, SCM U Craiova - Știința Bacău 1-3, VC Unic LPS Piatra Neamț - CSM Târgoviște 0-3, CSM București - CSV Alba Blaj 3-1, CSU Medicina CSS Târgu Mureș - CSM Lugoj 3-0. 
Etapa viitoare (19 februarie), CSV 2004 Tomis va juca, în deplasare, cu CSM Târgoviște. 


CSV 2004 Tomis Constanța a fost eliminată și din Cupa României. Jucătoarele antrenate de Constantin Ferenți au pierdut, joia și vinerea trecută, la Piatra Neamț, ambele manșe din sferturile de finală, cu VC Unic LPS, de fiecare dată tabela indicând scorul de 3-0 pentru moldovence. 


Celelalte trei partide din faza sferturilor Cupei vor avea loc în zilele de 26 februarie (turul) și 5 martie (returul). 


Comentează știrea

Aragorn
17 februarie 2014
nu cred...

ca echipa de fete ne face de rusine - atita pot jucatoarele care reprezinta clubul in acest moment...rusine ar trebui sa le fie celor care au adus-o in aceasta situatie : de la campioana a Romaniei si seminfinalista a Cupei CEV in 2012, la o echipa cu 1 set cistigat in 18 meciuri ! si inca ceva - imparteala banilor publici pentru bugetele celor 2 echipe de volei a fosta facuta, se pare, pe relatii si interese de clan, fiindca altfel nu se explica cum echipa "CVM Strutinski" a luat tot, iar o echipa cel putin la fel de valoroasa si tot o reprezentanta a Constantei a fost adusa la retrogradare si/sau desfiintare...verifica cineva pe ce criterii se dau acesti bani ? fiindca eu unul, ca un contribuabil cu taxele la zi, as prefera sa imi directionez singur aceste sume in materie de sport (ceva cam in genul celor 2%) si nu sa-i las pe altii sa le trimita catre cumetri, cuscri si alte "matuse Tamara" din sportul constantean...

Articole pe aceeași temă

Miercuri, 12 Februarie 2014
Stire din Sport : CVM Tomis, la un pas de semifinale
Sâmbătă, 08 Februarie 2014
Stire din Sport : CVM Tomis, meciul-meciurilor la Zalău
Joi, 06 Februarie 2014
Stire din Sport : CVM Tomis, victorie mare la Ankara
Miercuri, 05 Februarie 2014
Stire din Sport : CVM Tomis, misiune dificilă la Ankara
Pagina a fost generata in 0.5102 secunde