Dan Petrescu, suspendat două jocuri de Comisia de Disciplină a FRF

106
1
Dan Petrescu, suspendat două jocuri de Comisia de Disciplină a FRF - dan-1505312539.jpg

Articole recomandate

Antrenorul echipei CFR Cluj, Dan Petrescu, a fost suspendat două jocuri și amendat cu 360 de lei de Comisia de Disciplină a Federației Române de Fotbal, reunită miercuri, potrivit site-ului LPF.


Petrescu a fost trimis în tribună de arbitrul meciului cu CS Universitatea Craiova (2-1), Adrian Comănescu, în minutul 30, pentru proteste repetate.

Totodată, fundașul portughez Tiago Emanuel Canelas Almeida Ferreira (CS Universitatea Craiova), eliminat în min. 37, a primit o suspendare de o etapă și a fost amendat cu 740 de lei.

În schimb, Emil Pieleanu, directorul sportiv CSU Craiova, a fost sancționat cu suspendare pentru o lună și o penalitate de 720 lei.

Jucătorul Constantin Cristian Dima (ACS Sepsi OSK) a primit o suspendare de două partide și a fost amendat cu 3.000 de lei după cartonașul roșu primit în meciul cu FC Voluntari (0-3).

Fotbaliștii Andrei Patache și Paul Batin, ambii de la Concordia Chiajna, au primit câte o etapă de suspendare și au fost amendați fiecare cu 740 de lei, după cartonașele roșii primite la Mediaș, în meciul cu Gaz Metan (2-1 pentru ilfoveni).



Comentează știrea

Gusita iani
13 septembrie 2017
😁😁😁😁

Pai si daca vine la nationala mai este suspendat 2 etape ?

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 0.8898 secunde