Dana Sofronie vă așteaptă la fitness

1944

Articole de la același autor

Fosta campioană olimpică la gimnastică Dana Sofronie va fi "profesoara" constănțenilor care vor dori să se îngrijească de aspectul fizic la sala de fitness
și forță, inaugurată ieri la Complexul Sportiv "Tomis".

Fosta sală de judo de la Complexul Sportiv "Tomis" (str. Flămânda nr. 11) a fost transformată de Direcția pentru Sport a județului Constanța într-una de fitness și forță. Spațiul este de 100 mp, iar lucrările de amenajare și dotare cu aparate au durat patru luni, valoarea investiției ridicându-se la aproximativ 120.000 lei.
Sala va fi rezervată, contra cost, atât structurilor constănțene, pentru sportivii proprii (dimineața, între orele 8 și 13), cât și publicului larg, prin programul "Sportul pentru Toți" (în intervalul orar 14 - 21). Pentru constănțenii iubitori de mișcare, "profesoară" va fi fosta campioană olimpică la gimnastică Dana Sofronie, care va fi ajutată de Corina Straton, de la IAKI, dar sunt așteptate și alte campioane să se alăture acestui proiect.
Elena Frîncu, directorul executiv al Direcției, a declarat că 60% dintre veniturile sălii vor merge la DSJ, pentru întreținerea incintei, iar 40% îi vor reveni Danei.
Constănțenii pot face fitness la sală contra a 15 lei / zi, iar un abonament lunar costă 120 lei.
"Am vrut ca această sală să fie un răspuns pe măsură la dorința constănțenilor de a face mișcare și, în același timp, un gest de recunoștință pentru ce a făcut Dana Sofronie pentru sportul constănțean", a spus Elena Frîncu.
"M-a bucurat foarte mult propunerea pe care mi-a făcut-o DSJ. Sportul este viața mea și nu puteam rămâne deoparte", a arătat și Dana Sofronie.
La inaugurarea de ieri, au participat, pe lângă reprezentanții DSJ și ai cluburilor constănțene, și doi trimiși ai Agenției Naționale pentru Sport, Mircea Ciocotișan și Ion Tudor.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 3.4088 secunde