Daniela Stanciu: „Îmi doresc să trăiesc la maxim participarea la Jocurile Olimpice”

173
Daniela Stanciu: „Îmi doresc să trăiesc la maxim participarea la Jocurile Olimpice” - daniela-1604332753.jpg

Articole de la același autor

Atleta Daniela Stanciu, sportivă calificată la Jocurile Olimpice de la Tokyo, urmează în aceste zile programul de pregătire în vederea sezonului de sală, unul a cărei desfăşurare este momentan incertă, din cauza pandemiei Covid-19.

În vârstă de 32 de ani, eleva antrenoarei Oana Pantelimon a obţinut biletele pentru JO după o performanţă de 1,96 m în proba de săritură în înălţime din cadrul Campionatului Naţional de seniori de la Piteşti, din 2019.

„Am început deja pregătirea pentru sezonul de sală, deşi momentan nu avem idee dacă se vor ține sau nu competițiile din calendarul internaţional. Dar trebuie să fim pregătiți din toate punctele de vedere și, după o săptămână de antrenamente în București, suntem acum la Forban, locul unde îmi place să merg cu drag în fiecare an. Apoi urmează o altă serie de antrenamente specifice”, a declarat, pentru site-ul oficial al Federaţiei Române de Atletism, Daniela Stanciu.

În privinţa obiectivelor, pe primul plan a trecut sănătatea, iar dacă vor veni şi podiumuri în competiţii, va fi cu atât mai bine.

„În primul rând, îmi doresc sănătate, ca să pot participa la toate competițiile programate. Apoi, sper să avem parte de concursuri. Și, dacă întrecerile se vor ține, vreau să mă bucur de fiecare moment pe care-l voi petrece acolo.

În privinţa Jocurilor Olimpice de la Tokyo, de la anul viitor, fiind prima mea participare la JO, îmi doresc să mă bucur de absolut tot, începând cu țara, cu locul unde vom sta. Vreau să văd tradițiile de acolo, atmosfera și competiţia în sine. Îmi doresc să trăiesc la maxim participarea la Jocurile Olimpice”, a mai spus sportiva legitimată la Steaua Bucureşti.

România are cinci atleţi calificați până în acest moment la JO de anul viitor, dar lista nu e încă închisă. Alături de Daniela Stanciu, se mai regăsesc Alina Rotaru (lungime), Alin Firfirică (disc), Florentina Iusco (lungime) şi Claudia Bobocea (1.500 m). 



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Marţi, 06 Octombrie 2020
Stire din Sport : Mondialele de semi-maraton, în Polonia
Pagina a fost generata in 0.6879 secunde