David Popovici, decorat de președintele Klaus Iohannis! Când va avea loc ceremonia

169
David Popovici, decorat de președintele Klaus Iohannis! Când va avea loc ceremonia - img-1658320752.jpg

Articole de la același autor

David Popovici (17 ani) a scris istorie în sportul românesc după prestațiile sale impecabile la Campionatul Mondial de natație de la Budapesta și Campionatul European de juniori desfășurat la Otopeni.

La Mondial, înotătorul a cucerit două medalii de aur la probele de 100 de metri liber și 200 de metri liber.

La Europeanul de juniori, campionul român a cucerit cinci medalii, patru de aur, la 50 m liber, 100 m liber, 200 m liber, ştafetă 4x100 m liber şi un argint la combinata de 4x100 m liber.

Administrația Prezidențială a anunțat în cursul zilei de luni că Președintele României, Klaus Iohannis, îl va decora pe David Popovici și pe antrenorul acestuia, Adrian Rădulescu, în cadrul unei ceremoni ce se va desfășura la Palatul Cotroceni, miercuri, 20 iulie 2022, de la ora 18:00.

”Președintele României, Klaus Iohannis, îi va decora miercuri, 20 iulie 2022, pe sportivul David Popovici și pe antrenorul Adrian Rădulescu, în cadrul unei ceremonii care va avea loc la Palatul Cotroceni, începând cu ora 18:00.

Președintele Klaus Iohannis a conferit Ordinul Național „Steaua României” în grad de Cavaler sportivului David Popovici, dublu medaliat cu aur, în semn de înaltă apreciere şi recunoştinţă pentru talentul, dăruirea, devotamentul şi profesionalismul de excepţie dovedite în cadrul celei de-a 19-a ediţii a Campionatelor Mondiale de Nataţie de la Budapesta (18 iunie – 3 iulie 2022), impunându-se ca un simbol al tinerei generații de campioni şi contribuind, pe această cale, la afirmarea sportului românesc pe plan internațional.

De asemenea, în semn de înaltă apreciere şi recunoştinţă pentru dăruirea, devotamentul şi profesionalismul de care a dat dovadă în pregătirea participării româneşti la cea de-a 19-a ediţie a Campionatelor Mondiale de Nataţie de la Budapesta (18 iunie – 3 iulie 2022), contribuind astfel la cucerirea a două medalii de aur, Președintele României a conferit Ordinul Naţional „Pentru Merit” în grad de Cavaler antrenorului Adrian Rădulescu”, a fost anunțul Administrației Prezidențiale.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 2.8226 secunde