David Popovici donează casca şi ochelarii cu care a devenit campion mondial

188
1
David Popovici donează casca şi ochelarii cu care a devenit campion mondial - cropdavidportret-1659367701.jpg

Articole de la același autor

David Popovici îşi donează casca şi ochelarii cu care a devenit campion mondial luna trecută la Budapesta. Banii care vor fi strânşi la licitaţie vor ajunge la o fostă vicecampioană mondială la canotaj juniori, care este grav bolnavă, potrivit Antena3.ro


David Popovici, dublu campion mondial la nataţie, donează casca şi ochelarii pentru a strânge bani pentru Florentina Filipovici, fostă vicecampioană mondială la canotaj juniori. Florentina se luptă cu o boală grea, este mamă a trei copii cu vârste între 4 şi 8 ani, iar în prezent nu are unde să locuiască împreună cu fetiţa şi cei doi băieţi, în contextul unei situaţii familiale dificile.

David Popovici face un apel la donaţii. La finalul campaniei (1 - 26 august 2022), unul dintre donatori va intra în posesia căştii şi a ochelarilor lui David, prin tragere la sorţi.

David Popovici îi invită pe fanii săi să doneze

Fundaţia Hope and Homes for Children a demarat deja construcţia unei case cu trei camere pentru Florentina în primăvara acestui an, în satul ei natal din judeţul Suceava, însă este nevoie de fonduri suplimentare pentru finalizarea construcţiei, mobilarea şi utilarea ei, astfel încât să se poată muta cât mai curând împreună cu copiii într-un spaţiu sigur.

Persoanele care doresc să facă o donaţie şi să participe automat la tragerea la sorţi pentru casca şi ochelarii lui David Popovici o pot face pe site-ul hhc.galantom.ro/p/davidpopovici. Donaţia trebuie să fie de minimum 25 lei.


Comentează știrea

Sinbad
1 august 2022
Cata generozitate

Păcat ca a oprit slipul și slapii

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.2328 secunde