De 8 Martie, o floare pentru "florile" Constanței

526
De 8 Martie, o floare pentru
Ca în fiecare an, atunci când întoarcem fila calendarului, iar 8 Martie răsare mai optimist și mai plin de viață decât ghiocelul din poiana însorită, gândurile ne zboară instantaneu către cele mai dragi ființe: mamele!
Astăzi este Ziua Femeii, ființă care merită cu prisosință să fie onorată, respectată și sărbătorită în fiecare zi. Prinși în dura bătălie a vieții, uităm câteodată ce-i sensibilitatea, dar, măcar de 8 Martie, să le acordăm respectul nostru și să le urăm tot binele din lume femeilor mame din lumea sportului, protagonistelor din arenă, antrenoarelor lor, femeilor parteneri în proiecte, femeilor colege de birou, prietenelor sau surorilor.
Femeia ministru sau femeia de serviciu, femeia campioană olimpică sau femeia cu ochii înlăcrimați de durerea eșecului, femeia cu privirea țintuită pe acele cronometrelor, femeia din contabilitate care semnează actele de decont, femeia medic…, femeia temelie a vieții: pentru toate aceste "flori" ale Constanței, un gând curat, La Mulți Ani și o primăvară minunată!

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 1.9193 secunde