Concurs De la Cupa Cravatelor Roșii, la Cupa Hagi

692

Articole de la același autor

Cel mai mare fotbalist român al tuturor timpurilor, Gheorghe Hagi, a lansat, ieri, în cadrul unei conferințe de presă, Cupa Hagi, competiție rezervată copiilor cu vârste cuprinse între 10 și 12 ani. Fiecare județ va avea câte o reprezentantă, aleasă de asociația județeană în urma unui turneu peliminar.
Astfel, vor fi organizate șapte turnee zonale - Cluj Napoca (28-30 martie), Jimbolia (4-6 aprilie), Iași (11-13 aprilie), Galați (18-20 aprilie), Câmpulung Muscel (2-4 mai), Brașov (9-11 mai), București (16-18 mai) -, finalistele urmând a evolua, în perioada 25 mai - 1 iunie, la turneul final ce va avea loc la Constanța, orașul natal al "Regelui".
Alături de cele 14 echipe calificate, vor fi invitate și cele mai bune două echipe eliminate din faza semifinalelor. Câștigătoarea turneului va merge într-o excursie alături de Hagi la un meci din Europa și va beneficia, în plus, de un stagiu de pregătire de zece zile în România. Și ocupantele locurilor doi și trei vor fi recompensate, urmând a efectua cantonamente de zece zile, respectiv de șapte zile, în țara noastră.
"Mi-am dorit mult să fac un campionat pentru copii, pentru că primul concurs la care am participat a fost unul numit Cupa Cravatelor Roșii. Această compe-tiție creează entuziasm și plăcere. A venit timpul să întorc ceva fotbalului, pentru că și el mi-a dat mie mult", declarat Hagi.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 2.7601 secunde