De la Jocurile Olimpice, în Vivo! Constanța

194

Articole de la același autor

Echipajul feminin de bob - 2 persoane al României ce s-a clasat, luna trecută, pe locul 15 la Jocurile Olimpice de iarnă de la PyeongChang (Coreea de Sud), format din Maria Constantin (CSO Sinaia, pilot) și Andreea Grecu (CSSI Mamaia, împingător) a fost prezent, ieri, de Ziua Internațională a Femeii, în centrul comercial VIVO!.


Celor două sportive li s-a alăturat și colega de aur a Andreei Grecu, în competițiile de juniori, Ștefania Popescu (CSSI Mamaia), dar și antrenorul lor, profesorul Paul Neagu. Cei patru au împărțit flori doamnelor și domnișoarelor aflate la plimbare în mall și au făcut poze cu cei care au dorit să "probeze" senzația de a se afla într-o sanie de bob.


"Am venit cu obiectul muncii, cu sania de bob, exact în inima orașului. În mijlocul unui mall foarte populat. Ținând cont de această zi minunată, ne-am gândit ca prin fetele noastre să arătăm partea frumoasă a acestui sport. Foarte multe persoane, dintre cele care s-au oprit să socializeze cu noi, ne-au spus că au urmărit Jocurile Olimpice și echipajul feminin de bob al României, mai ales că Andreea Grecu este constănțeancă. Acest lucru nu poate decât să ne bucure și să ne dea încredere că suntem pe drumul cel bun", a declarat profesorul Paul Neagu, cel care este și antrenorul lotului olimpic al României.


În perioada următoare, sportivele vor rămâne la Constanța în pregătire, deoarece Centrul Sport Forum David Academy oferă toate condițiile necesare atingerii marii performanțe. 


Ca un bonus, centrul este la o aruncătură de băț de stadionul "Farul", iar vremea pare că s-a îndreptat, ideal pentru sportivi.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.6742 secunde