Cupa Twins la natație, ediția a 33-a

"Delfinii" au scos medalii din bazinul de la Forli

558
Micii înotători de la Delphin Înot Club Constanța au avut o evoluție onorabilă la cea de-a 33-a ediție a Cupei Twins de la Forli (Italia), competiție la startul căreia s-au aliniat sportivi reprezentând cinci națiuni: Rusia, Elveția, Estonia, România și Italia (22 cluburi).

În întrecerea pe echipe, gruparea constănțeană a ocupat locul trei la categoria de vârstă 9 ani, celelalte medalii - de aur - fiind adjudecate în concursul individual, prin Vlad Rogoveanu, în probele de 50 m bras și 50 m spate.

Ceilalți "delfini" din Constanța au ocupat următoarele poziții: Alexia Bratosin - locul 5 la 50 m fluture și locul 7 la 50 m liber; Andrei Dorneanu - locul 11 la 25 m fluture; Alin Păcurețu - locul 12 la 50 m spate.

"Am participat la competiție cu patru sportivi, cu vârste de 9 ani, care au avut drept adversari de valoare, în special italieni. La categoria băieți 9 ani, au fost înscriși 76 de înotători, iar la fete de 9 și 10 ani - 61 de sportive. Noi suntem mulțumiți de evoluțiile copiilor noștri, sperăm să avem cât mai multe victorii în actualul sezon", a declarat, pentru "Cuget Liber", antrenorul emerit al "delfinilor", prof. Aurel Șeicaru. 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Miercuri, 29 Februarie 2012
Stire din Sport : "Delfini" constănțeni pe podium
Marţi, 10 Aprilie 2012
Stire din Sport : "Delfinii", impresionanți în bazin
Pagina a fost generata in 1.1648 secunde