Campionatele Naționale de natație de la Pitești

"Delfinii", impresionanți în bazin

380
Înotătorii de la CS Farul au făcut furori la Campionatul Național în bazin acoperit, seniori și juniori, de la Pitești, unde au câștigat 17 medalii: opt de aur, șase de argint și trei de bronz.
La seniori, clubul constănțean a fost reprezentat de Dragoș Agache și Octavian Ciocan, sportivi an-trenați de Eduard Câșlaru, respectiv Laura Sachelarie. Agache a obținut trei medalii - una de aur, în proba de 50 metri bras, și două de argint, în probele de 100 și 200 metri bras. Chiar dacă nu a putut să țină pasul cu Agache în probele de seniori, în care și-a trecut în cont doar o medalie de bronz, la 200 m liber, Ciocan a impresionat în întrecerea juniorilor, unde și-a adjudecat șase locuri întâi, la 50 m liber, 50 metri fluture, 100 metri liber, 100 metri fluture, 200 metri liber și 400 metri liber.
De la Pitești, CS Farul a adus încă șapte medalii, toate la juniori, prin Răzvan Grădinaru, care a ieșit campion la 50 metri bras și vicecam-pion la 50 metri liber, 100 m bras și 100 m fluture, el clasându-se pe locul trei și în proba de 200 metri mixt. Tot la juniori, s-a evidențiat și Atila Abibula: locul doi la 200 metri bras și locul trei 100 de metri bras.
De pregătirea celor doi juniori s-au ocupat antrenoarele Anca Buzbuchi și Veronica Macovei.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.3922 secunde