Denis Alibec e în lotul lui Inter pentru "Trofeul Tim"

1561
Denis Alibec e în lotul lui Inter pentru
Tânărul atacant constănțean a efectuat primele antrenamente sub comanda lui Jose Mourinho, la echipa mare a lui Inter, iar în această seară ar putea juca în "Trofeul Tim".

În această seară, în Italia, la Pescara, pe stadionul "Adriatico", se desfășoară tradiționalul "Trofeu Tim", un triunghiular la care participă Inter, AC Milan și Juventus și la care ar putea debuta în tricoul campioanei Italiei și fostul atacant farist Denis Alibec.
Întrucât Inter a avut mulți jucători convocați la meciurile inter-țări de miercuri, Mourinho a început pregătirea pentru "Trofeu" cu mai multe rezerve și cu trei tineri chemați de la formația de tineret, Denis Alibec (atacant, 18 ani, născut pe 5 ianuarie 1991), Luca Caldirola (fundaș, 18 ani) și Lorenzo Crisetig (mijlocaș, 16 ani). Alibec s-a pregătit la centrul sportiv "Angelo Moratti" alături de vedete precum Cambiasso, Mancini, Materazzi, Thiago Motta, Quaresma, Walter Samuel, Toldo sau Patrick Vieira, iar apoi a fost inclus în lotul de 22 care va participa diseară la triunghiular, în cadrul căruia se joacă fiecare cu fiecare, un meci având 45 de minute. Ostilitățile încep la ora 21,45 și sunt transmise în direct de sport.ro. Lotul este format din: portari: Toldo, Julio Cesar, Orlandini; fundași: Materazzi, Rivas, Samuel, Chivu, Santon, Caldirola; mijlocași: Stankovic, Quaresma, Motta, Vieira, Krhin, Cambiasso, Obi, Mancini, Crisetig; atacanți: Milito, Balotelli, Alibec (a primit numărul 47), Destro.
"Ar fi extraordinar să joc în compania atâtor nume mari din Italia. Sper să depășesc rapid emoțiile", a declarat Alibec. Dacă ar debuta la prima echipă a lui Inter cu acest prilej, Denis l-ar întrece pe Adrian Mutu, care a susținut prima partidă ca interist la 20 de ani.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.4031 secunde